• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt. süt ve yine süt

esmacan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
73
11
98
arkadaşlar eminim birçoğumuz süt arttırmak için çeşitli yollar denemişizdir.ben yaptığım ve sonuç aldığım şeyleri yazacağım.1.si günde 20 bardak su içiyordum.bebeğim büyümeye başladıkça daha fazla emiyordu.dolayısıyla humana stille başladım.yani 20 bardak su artı humana.şimdi bu ikisinin üstüne bir de her gün bulgur yiyiyorum bir öğün. gerçekten çok farketti. bulgurun süt yaptığı söyleniyordu ama ben inanmazdım.yaşayınca öğrendim. bayramda eşimin köyüne gitmiştik.akşam bulgur pilavı yemiştik.inanın sabah uyandığımda üzerimdekini çıkardım çünkü her tarafı süt olmuştu.o günden beri 20 bardak su+humana+günde bir öğün bulgur yiyiyorum.çok şükür fazlasıyla yetiyor.

arkadaşlar eminim birçoğumuz süt arttırmak için çeşitli yollar denemişizdir.ben yaptığım ve sonuç aldığım şeyleri yazacağım.1.si günde 20 bardak su içiyordum.bebeğim büyümeye başladıkça daha fazla emiyordu.dolayısıyla humana stille başladım.yani 20 bardak su artı humana.şimdi bu ikisinin üstüne bir de her gün bulgur yiyiyorum bir öğün. gerçekten çok farketti. bulgurun süt yaptığı söyleniyordu ama ben inanmazdım.yaşayınca öğrendim. bayramda eşimin köyüne gitmiştik.akşam bulgur pilavı yemiştik.inanın sabah uyandığımda üzerimdekini çıkardım çünkü her tarafı süt olmuştu.o günden beri 20 bardak su+humana+günde bir öğün bulgur yiyiyorum.çok şükür fazlasıyla yetiyor.

bulgurun çok süt yaptığını ben de duydum ama gaz da yapıyor diyorlar. bu gaz meselesinden dolayı hiç yiyemedim. kızım zaten gazlı ve sürekli ağlıyor.

Valla bulgur olayını çok duymuştum, ben de yiyodum, içim disim bulgur olmuştu. Hiç etki etmedi benim sutume, hiç artirmadi.

Kesinlikle sütün kalitesini de arttırıyor bulgur eğer seviyorsanız yeşil mercimekli yapın bulgur pilavını süper ötesi süt oluyor yanında bir kaç dilim soğan valla denedim faydasını da çooooooooook gördüm :34:

ben gaz yapar diye yememiştim bulgur şimdi çok pişmanım sütüm hemen kesildi ikinci bebiş olursa uygulıcam anlattıklarını teşekkürler

Dün yedim bulgur plavını yanına da soğan doğradım..Bu sabah göğüslerim süt dolmuştu maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: bugün de yeşil mercimekli erişte çorbası yapacağım =)))

bende bildiklerimi yazayım
7.5 aylık bir oğlum var.6 aya kadar çok dikkat ettim ama şimdi dikkat etmiyorum
malt içecekleri(günde 6 tane içiyordum tadı iğrenç ötesi:(),günde 4-5 tabak çorba özellikle tavuklu çorbalardan çok içtim.günde 3 lt su.hurma,tahin pekmez,incir,dut kurusu.hergün süt,yumurta ve özellikle et ağırlıklı beslendim.sütün kalitesi açısından
ben en çok çorbaların faydasını gördüm.bulgur pilavıda çok yedim ama gözle görülür bi artış yok,mutlaka faydası olmuştur tabi.
şimdi sütümü sağdığım için farkettim ki
yemek yedikten sonra sağıyorsam,yemek yemeden sağdığımdan 2 kat fazla çıkıyor.o yüzden şunu yada bunu yiyin demicem.herşeyden yemek lazım.ve sık aralıklarla.yerseniz çok oluyor.yemesseniz az.ayrıca light ta beslenmemek lazım.
süt yavan oluyor bu seferde.

bende bildiklerimi yazayım
7.5 aylık bir oğlum var.6 aya kadar çok dikkat ettim ama şimdi dikkat etmiyorum
malt içecekleri(günde 6 tane içiyordum tadı iğrenç ötesi:(),günde 4-5 tabak çorba özellikle tavuklu çorbalardan çok içtim.günde 3 lt su.hurma,tahin pekmez,incir,dut kurusu.hergün süt,yumurta ve özellikle et ağırlıklı beslendim.sütün kalitesi açısından
ben en çok çorbaların faydasını gördüm.bulgur pilavıda çok yedim ama gözle görülür bi artış yok,mutlaka faydası olmuştur tabi.
şimdi sütümü sağdığım için farkettim ki
yemek yedikten sonra sağıyorsam,yemek yemeden sağdığımdan 2 kat fazla çıkıyor.o yüzden şunu yada bunu yiyin demicem.herşeyden yemek lazım.ve sık aralıklarla.yerseniz çok oluyor.yemesseniz az.ayrıca light ta beslenmemek lazım.
süt yavan oluyor bu seferde.

gerçekten çok özen göstermişsiniz.doğrusu ben bu kadar yapamıyorum.bunların hepsini yapacak olsam sanırım başka hiçbir şeye vaktim kalmaz .zaten 1 ay kadar sonra işe başlıyorum.sizi tebrik ediyorum.

Back