süt sorunum ve profesyonel süt sağma makinesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
251
1
96
46
İstanbul
Merhaba;22 günlük bir bebeğim var . Sütüm çok çok az , bebeğim mama yiyor ne duyduysam yaptım. Ne okuduysam aldım içtim .tek yapmadığım profesyonel süt sağma makinesi kiralamak.siz kiraladınız mı nerden ve faydasını gördünüz mü ? tesekkür ederim

sütü bebeğin emmezse ya da sağmazsan çooğaltamazsın. profesyonel süt sağma makinasına ihtiyacın yok. uygun fiyata chicconun manuel süt sağma aleti var.(nuk marka denemiştim onunla 1 saat uğraşmama rağmen doğru düzgün süt sağamamıştım) onu kullanabilirsin ve sütünü ne kadar sık bebeğin emerse veya sen sağarsan o kadar çok artar.

sütü bebeğin emmezse ya da sağmazsan çooğaltamazsın. profesyonel süt sağma makinasına ihtiyacın yok. uygun fiyata chicconun manuel süt sağma aleti var.(nuk marka denemiştim onunla 1 saat uğraşmama rağmen doğru düzgün süt sağamamıştım) onu kullanabilirsin ve sütünü ne kadar sık bebeğin emerse veya sen sağarsan o kadar çok artar.
Her yolu denedim sık sık emziriyorum her süt yapıcı şeyi yiyorum aklıma denemediğim son çare bu geldi .Aynı zamanda medela nın elektrikli pompasıyla da sağıyorum ama elimle sıktığımda daha çok süt geliyor pompa ucunu çekip duruyor

slm cnm. benim bebeğim 3 aylık oldu. henüz senin 20 günlük ve memeyi tam kavrayamaz damağıda kuvvetli değil. bu yüzden sütün birikmesi ve çoğalması için bol bol emzirmen lazım. onun haricindede sağ. bende medelanın elekt. pompasını kullanıyorum ve süper bir makina. makina sadece ucunu çekmiyor.damar yani süt kanallarını açmaya yardımcı oluyor. az geldiğine bakma ve sık sık sağ. onun haricinde 2-3 gün içinde sütün bol bol gelmesini istiyorsan bira mayası kullan.mısır çarşısında ayfer kaurda var.benim sütüm azdı şükür mayanın faydasını gördüm. 1 çay kaşığı maya ile 1 tatlı kaşığı pekmezi yut hergün 1 kere 3 gün içinde farkı göreceksin ama bunun yanında 2-3 lt su,2 bardak hümana stil ti, 1 bardak komposto,1-2 bardak mutlakaa rezene çayı.rezeneyi asla ihmal etme hergün rutin iç. iilk 4 ay gaz ayadır. gazına faydası olacak.işte böyle. sütün az olmayabilir. henüz kanalların açılmamıştır sen bol bol emzir 1-2 saati geçtiğinde bebeğin hala uyuyorsada mutlaka sağ.şimdilik bol sıvı iç. göğsünü sıcak tut. 2 günde bir sıcak duşta iyi gelir..bol sütler cnm..

madela bende de var hiç bir işe yaramıyor senin dediğin gibi elimle bile daha çok süt çıkıyor , memnun olanlar var ama ben hiç memnun kalmadım. bira mayası çok kilo aldırıyor kilo problemin yoksa kullanabilirsin canım benimde sana önerim bol bol dereotu ve fırınlanmış soğan yemen.

bak benimde sütüm azdı 1 aylıkken mama başladık , sonradan arttı , çok duydum ben sütü 2 aydan sonra bile artanı, sağmaktan ziyade en güzeli onu sık sık emzirmen. ben günde 2 bardak kök rezene , her yemeğin yanında fırınlanmış soğan ve dereotu yiyorum. bol bol su içiyorum her emzirme sonrası 2 büyük bardak. bunların dışında diyet bile yapıyorum ama maşallah sütüm iyi. eminim sen istekle emzir şimdiki gibi kalmayıp artacaktır sütün

benim de sütüm çok çok azdı.saatte ancak 20 cc çıkıyordu ve ben inat ettim5 ay boyunca neredeyse saatte bazen 45 dakikada bir emzirdim.inatla..
yani sütün az da olsa meme vermeye çalış,doymayıp ağlarsa tabiki aç bırakacak değilsin ama sadece yeteri kadar mama ver.çok tok olup emmeyi reddetmesin sonra..

ayrıca bebeğin 8-9 kez idrar yapıyorsa ve büyüme persentillerinde düşüş yoksa sütün zaten yetiyordur.emzirme konusundaki duyarlılığını kutlarım ayrıca...

Son düzenleme:
cnm bende madelanın elektrikli süt sağma pompasını kullandım vede çok memnun kaldım aynı bebeğin çektiği gibi sağıyor. 145tl civarıydı 1sene önce bebeğini emzirdikten sonra birde pompayla sağ bebeğin sıs sık emmiyorsa sık sık pompayla sağmaya devam etki beyne sütiletimi ulaşsınki daha çok sütün olsun süt gelmeye devam etmese bile on dk sağ sütün artacaktır

canım benim bebeğim 5 aylık benimkide emme problemi yaşaodığı için çoğu zaman sağarak verdim ve halada veriyorum başlarda 20 30 cc çıkan sütüm şu anda bir kiloya yakın çıkıyor beş ay olmasına rağmen maşallah diyeyim sana makinede tek geçeceğin bir marka öneriyorum ben çok memnun kaldım fiyatı biraz pahalı gelebilir ama inan verdiğin paraya kat kat değiyor zaten sütümü sağmayıp mama alsaydım mama parası onun parasını geçerdi canım ameda lactalin pilli elektrikli süt pompası çiftl başlıklı kullanımı çok kolay ve gerçekten çok rahat hiç ses yapmıyor iki taraflı olunca birini kullandıktan sonra hemen yıkıyorum öteki sağıma hazır ediyorum o yzüden çift başlıklı al hiç vakit kaybetme lütfen bu dönemde sütün artarsa artar yoksa sütün çekilir

Her yolu denedim sık sık emziriyorum her süt yapıcı şeyi yiyorum aklıma denemediğim son çare bu geldi .Aynı zamanda medela nın elektrikli pompasıyla da sağıyorum ama elimle sıktığımda daha çok süt geliyor pompa ucunu çekip duruyor

pompaların hunileri farklı boylarda oluyormuş. kullandığınız huni sizin göğsünüze uygun olmayabilir. Huninin göğüs ucunu iyi kavraması gerekiyormuş. demek istediğim buradaki resimlerle daha iyi anlaşılıyor. pompayı aldığınız yer ile görüşün.

Ben antalyadayım burda nerden makina kiralanabilir bilgisi olan varsa mesaj atsın lütfen

Back
X