Süt Sağma Pompası

Merhaba Anneler İlk Defa Konu Açtım İlk Mesajım Yanlış Oldu Bu Zamana Kadar Hep Okuyucuydum Şimdi Yardımınıza İhtiyacım Var 32+5 günlük Hamileyim Su Azalmasına Dolayı Erken Doğum Riskim Var Muhtemelen Haftaya Sezeryan Doğuma Alınacağım Süt Sağma Pompası Arıyorum Önerilerilerini Bekliyorum Birde Hastane Çantasına Neler Koydunuz Yardımcı Olursanız Sevinirim Tecrübeli Anneler Mesajlarınızı Bekliyorum

Bebeğiniz erken doğacağı için bir süre ayrı kalma ihtimalinize karşı inşallah hiç gerekmez tabi ama hastane tipi pompa kiralamanızı öneririm. Hem fiyat olarak hem de performans olarak çok iyiler. Eczaneler kiralıyor hastaneler de kiralıyor sorabilirsiniz. Ev tipi cihazlarda o performans yok ne yazık ki. kızım üç ay yoğun bakımda kaldı baya deneme yaptım :)

15 ay kadar Wee Baby Wee 333 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası ben bunu kullanmıştım. işimi görmüştü.
şimdi ikinci doğumdan sonra mochi nin giyilebilir göüğs pompası varmış. bundan almak istiyorum

Giyilebilir alın kolay oluyor. Hastane çantasına da klasik şeyler internette var uzun uzun yazamayız bebeğiniz için eksikler keza sizinde öyle yeterli. Süt içinde komposto hazırlayın ve beastlak damla kullanın

hastane tipi makineler var ilk bir hafta- on gün için bence onlardan kiralayın. sonrasında ben su an momcozy giyilebilir süt sağma makinesi kullanıyorum ve memnunum da ama dediğim gibi ilk sağımlar için hastane tipi kiralayın cünkü ilk gelen süt cok yoğun ve normal sağma makineleri sağım yapamayabilir.

mochi giyilebilir sut sagma makinesi oneririm.stoklar cabuk tukeniyor bidkac siteye bak.4 programi var ama 2 sini kullaniyorum genelde.suan gerekmiyor tabi cocuk surekli emince gerekmiyor

merhaba ikizlerim 32+5 te doğdu , evde avent tekli elektrikli vardı ama hastanede kullandığımdan memnun kalınca çıkarken medela symphony kiraladım. İkizler iki hafta sonra eve geldiler ama 4 ay süt sağma makinesini kullandım, hem emzirip hem de sağıp veriyordum, sütümü bence baya arttırdı. Tavsiye ederim. Hastane tipinden sonra avent pek tatmin etmedi öyle kaldı kenarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…