Süt sağma acil

Canim sagmayla olmazki senin bebegi memeye alisdirman lazim bende ilk dogumumda senin gibi oldum siringanin tersiyle gous ucunu disari cikarmaya calis hem sagarsan sutun azalir mastit olma riskinde yuksek olur olmadi cikmadiysa alisana kadar slikon gous ucu tak ben bir ay oyle emzirdim sonradan kendisi tuttu
Ben iki ay emzirdim o şekilde sonra kendi silikonsuz tuttu ama üçüncü ayda meme reddine başladı. Bide emse bile doymuyordu uyumuyor ağlıyordu hep mama destekli gittik. Yani emdiği zaman da sütüm artmadı şuan makina dan sonra göğüslerim sızlamaya başladı kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Ben iki ay emzirdim o şekilde sonra kendi silikonsuz tuttu ama üçüncü ayda meme reddine başladı. Bide emse bile doymuyordu uyumuyor ağlıyordu hep mama destekli gittik. Yani emdiği zaman da sütüm artmadı şuan makina dan sonra göğüslerim sızlamaya başladı kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
Makine acıtır tabi bebek gbi değil malesef ama zamanla alışıyor insan

Makine acıtır tabi bebek gbi değil malesef ama zamanla alışıyor insan
Evt ama olsun bebeğimin doyduğunu bilmek yetiyor mama veriyorum önce Sma verdim doktorumuz aptamile çevirdi tabi anne sütü yerini tutmaz ama en azından sağlıklı beslediğimden emin olmak istiyorum

Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama mutlaka ama mutlaka emzirme danışmanı edinin gelir yardım eder 1-2 gün öyle tutturan çok var memeyi

Yani kendimi rahatlatacak bişeyler arıyorum mamayla beslemek zehirle beslemek değil diyorum anne sütüyle beslenip sağlıklı olmayan insanlar dolu diyorum ne bileyim yoksa kendimi çok suçlu hissedecem

Yani kendimi rahatlatacak bişeyler arıyorum mamayla beslemek zehirle beslemek değil diyorum anne sütüyle beslenip sağlıklı olmayan insanlar dolu diyorum ne bileyim yoksa kendimi çok suçlu hissedecem
Aç kalmasındansa tabi ki mama daha iyi. Kendinizi kötü hissetmeyin lütfen. Eskiden sütü olmayanlar nişasta ile mama verip büyütmüşler veya hayvan sütü vermişler napsınlar çare olmayınca. Mama anne sütünden sonra en iyi besin bnce. Ama sağım işini ihmal etmeyin. Hangi makineyi aldınız elektrikli mi?ben kaç ay sağarak verdim.

Ablamın çocukları sürekli memede bebeklerdi sürekli hastalanırlar ateşleri 40 ı bulur. Anne sütü evet önemli ama 4-5 parametreden sadece biri.

Anladım çok teşekkür ederim bugün gece de sağım yaptım şuan göğsüm boş gibi süt çok az geliyor🥲
Gece saat kurup 3 saatte bir sağım yapın uykudan feragat etmeden olmuyor . Bebeğiniz emseydi 2-3 saatte bir kalacak emecekti. Arttırmanın yoluda bu istikrar . Gündüzde sık sık sağım sütünüz artacakdir. Ben ilk sağım yaptigimda bebeğim 2-3 haftalık biberonun dibini doldurmamisti. Ağlıyordum hüngür hüngür bebeğim nasıl doysun diye.4 -5 ay Sonlara doğru emzirme sonrası 70-80 CC gördüm.bebegim doydu gidip sağım yaptığımda .Emzirme sonrası sağım çok arttırdı . Çıkana aldırmadan istikrarlı şekilde sağım yapın. Gerekirse sağım yaparken biberona çorap geçirin.

Gece saat kurup 3 saatte bir sağım yapın uykudan feragat etmeden olmuyor . Bebeğiniz emseydi 2-3 saatte bir kalacak emecekti. Arttırmanın yoluda bu istikrar . Gündüzde sık sık sağım sütünüz artacakdir. Ben ilk sağım yaptigimda bebeğim 2-3 haftalık biberonun dibini doldurmamisti. Ağlıyordum hüngür hüngür bebeğim nasıl doysun diye.4 -5 ay Sonlara doğru emzirme sonrası 70-80 CC gördüm.bebegim doydu gidip sağım yaptığımda .Emzirme sonrası sağım çok arttırdı . Çıkana aldırmadan istikrarlı şekilde sağım yapın. Gerekirse sağım yaparken biberona çorap geçirin.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Mama konusunu da sormuşsunuz sanırım. Ben çok fazla mama denedim. Bebeğim mama ile kusuyordu o yüzden çok marka denedim. Mamanın içerikleri neredeyse aynı. Önemli olan bebeğinin mama içtiğinde aşırı gazı kusması ve kabızlığı olmuyorsa seçtiğin mamadan devam etmeni öneririm. Her bebekte farklı etkiler yapıyorlar. Kendin gözlemleyip karar vereceksin.

Mama konusunu da sormuşsunuz sanırım. Ben çok fazla mama denedim. Bebeğim mama ile kusuyordu o yüzden çok marka denedim. Mamanın içerikleri neredeyse aynı. Önemli olan bebeğinin mama içtiğinde aşırı gazı kusması ve kabızlığı olmuyorsa seçtiğin mamadan devam etmeni öneririm. Her bebekte farklı etkiler yapıyorlar. Kendin gözlemleyip karar vereceksin.
Sma da da kustu aptamilde de kusmaya devam ediyor az veriyorum doymuyor çok veriyorum çıkıyor ama aptamille gaz sorunu ortadan kalktı çok sağolun

Back
X