- 22 Eylül 2022
- 6
- 3
- 16
- 30
- Konu Sahibi sailormoon0668
Süt Sağma Pompası Önerisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyilebilir alın kolay oluyor. Hastane çantasına da klasik şeyler internette var uzun uzun yazamayız bebeğiniz için eksikler keza sizinde öyle yeterli. Süt içinde komposto hazırlayın ve beastlak damla kullanınMerhaba Anneler İlk Defa Konu Açtım İlk Mesajım Yanlış Oldu Bu Zamana Kadar Hep Okuyucuydum Şimdi Yardımınıza İhtiyacım Var 32+5 günlük Hamileyim Su Azalmasına Dolayı Erken Doğum Riskim Var Muhtemelen Haftaya Sezeryan Doğuma Alınacağım Süt Sağma Pompası Arıyorum Önerilerilerini Bekliyorum Birde Hastane Çantasına Neler Koydunuz Yardımcı Olursanız Sevinirim Tecrübeli Anneler Mesajlarınızı Bekliyorum
hastane tipi makineler var ilk bir hafta- on gün için bence onlardan kiralayın. sonrasında ben su an momcozy giyilebilir süt sağma makinesi kullanıyorum ve memnunum da ama dediğim gibi ilk sağımlar için hastane tipi kiralayın cünkü ilk gelen süt cok yoğun ve normal sağma makineleri sağım yapamayabilir.Merhaba Anneler İlk Defa Konu Açtım İlk Mesajım Yanlış Oldu Bu Zamana Kadar Hep Okuyucuydum Şimdi Yardımınıza İhtiyacım Var 32+5 günlük Hamileyim Su Azalmasına Dolayı Erken Doğum Riskim Var Muhtemelen Haftaya Sezeryan Doğuma Alınacağım Süt Sağma Pompası Arıyorum Önerilerilerini Bekliyorum Birde Hastane Çantasına Neler Koydunuz Yardımcı Olursanız Sevinirim Tecrübeli Anneler Mesajlarınızı Bekliyorum
mochi guzel.sarjli .hizli doluyor sarji hemde.sutyenin icine koyuyosun o sagiyor15 ay kadar Wee Baby Wee 333 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası ben bunu kullanmıştım. işimi görmüştü.
şimdi ikinci doğumdan sonra mochi nin giyilebilir göüğs pompası varmış. bundan almak istiyorum
giyilebilir kurtarıcım olmuştu.Çok rahat .Klasik elektrikli olanlarda olduğun yerde oturmak zorundasın.Ama giyilebiliri tak sonda işine devam et zamadan tasarrufSüt Sağma Pompası Önerisi