Süt sağma pompası olan var mı

zehrakca

DERENİM BAL KIZIM
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
çalışan bir anneyim ve kızıma düzenli olarak süt sağmam gerekiyor.bu aya kadar bir arkadaşımın pompasını kullandım fakat şimdi ona lazım o nedenle süt pompası olan ve uygun bir fiyatla satmayı düşünen bir arkadaş arıyorum.eğere varsa lütfen mesajlarınızı bekliyorum.

benim var canım iki tane medelanın mini elektriklisi ve ameda lactaline çift sağımlı pompası.hangisini istersen verebilirim.

Bende de Kraft'ın pilli ve elektrikli süt sağma pompası ile Lansinoh'un manuel süt sağma pompası var. Eğer istersen ikisini birden uygun fiyata verebilirim. Kraft sadece 3 ay, Lansinoh ise birkaç kere kullanıldı. Sütüm kesildiği için artık kullanamıyorum.

Son düzenleme:
benim var canım iki tane medelanın mini elektriklisi ve ameda lactaline çift sağımlı pompası.hangisini istersen verebilirim

canım düşündüğün fiyatı özel mesajla bana bildirirsen sevinirim.

canım manuel kulandım bende işe yaramıyor ama elektirikli pompa için düşündüğün fiyatı özel mesajla bana bildirirsen sevinirim.

benim de var medela daha 1 ay oldu alalı ve garantisi 17 kasım 2012 ye kadar yani da sıfır gibi çok iyi çalışıyor ama sütüm gitti kutusunda resim de ekleyebilirim ilgilenirsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…