Süt sağma makinası kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

ameda kullanıyorumm çok memnunum hemde çok cüzi hemde sütüm çok arttı tavsiye ederim hemde hastane tipi kullandığım için çekim gücü daha fazla göğüs kanallarımı açtı 20 cc verirken 1 haftada 100 cc çıkarıyorum kolay gelsinn

kızlar konularda artık tarih olmadığı için konunun açılış tarihinide bilmiyorumama.

ben 2010 şubat annesiyim doğumdan 1 ay kadar sonra hemen sonra Medella min eletkitikli süt sağma pompası aldım fakat malesef sütüm olmadı umut kapısı olsun biriktireyim diye almıştım.2,5 ay emzirdim sonrada 1 ay pompa ile iş yerinde sağdım.sonrada sadece geceleri emzirebildim.pompayı sadece 1 ay kullandım oda günde bir kere iş yerinde sağarak.şimdi satmak istiyorum.ilgilenenler özelden mesaj atabilir.2 yıl garantisi var Mart 2011 de 1 yılı dolacak daha.

manuel tavsiye etmem ben ilk lansinoh linktekini aldım ama çok yorucu illada böyle olsun derseniz onuda satarım 2 kere kullandım oda kızım sarılıktan yatmıştı akşam 1 gece 1 kere sağdım.kaldırdım.(linkteki fiyattakine bakmayın o uşmuş nedense)

ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

LANSİNOH MANUEL SÜT POMPASI

ya ben almak istiyorum tabi satmadıysanz sayfayı yeni gördüm lütfn cvp yazarmsnz çok ihtiycm var

evet bende kullandım. kesinlikle lansinoh tavsiye ederim. 2si 1 arada gögüs pompası özellikle çok güzel. geçenlerde bir internet sitesinde indirimdeydi bakmak isterseniz fiyatları baya uygun sadece anne bebek ürünleri var www.bioboll.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…