Süt sağma makinası kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

sercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
630
0
96
Eskişehir
Arkadaşlar sizden yardım istiyorum doğum iznim bitmek üzere ve ben bebeğimi emziriyorum.aranızda süt sağma makinalarından kullananlar varmı hangi markayı tavsiye edersiniz.piyasada okadar çok varki ne yapacağımı şaşırdım.

benimki chicco,ama elektrikli değil.Sütün varsa iyi çekiyor ama azsa elektrikli al.Ben memnunum.

benimki chicco,ama elektrikli değil.sütün varsa iyi çekiyor ama azsa elektrikli al.ben memnunum.

canım ya manuel bendede var ama çok yorucu ve zaman alıcı oluyor.sütüm var ama akşam işten geldiğimde bebeğimle ilgilenmek istiyorum bu yüzden elektrikli arıyorum.ama çok çeşit var bilemiyorum halgisi daha verimli.

canım bende chicconun manuellerinden aldım çok da memnunum elektirkli de medellayı öneriyor çoğu kişi ama bence manuelde aynı işi görüyor

medela kullanıyorum çok memnunum..sütüm çok geldiği için saklamak için kullanıyordum..bırakmıştım...şimdide sütümde azalma olduğu için bugün tekrar başlıycam..-tatlicadiarzu- avent ın saklama kaplarındanda almnı öneririm..çok işine yarayacağından emin ol...a.s.

canım ben medela mini elektrikli pompayı kullanıyorum 4 ay oldu çok memnunum tavsiye ederim.

Ben Avent kullanıyorum. Madeladan onu ayıran en önemli özelliği göğsünün geldiği yerde silikon bir aparatının olması. Böylelikle göğüs ucun tahriş olmuyor. Canın yanmıyor. Birebir bebek emişi. Hatta benim için oğlumdan daha güvenli çünkü Çınar ısırıyoor :)

çok sağolun arkadaşlar anladığım kadarıyla madela en kullanışlısı onu alayım ozaman. benim kızım çok yaramaz daha doğrusu kolik olduğu için çok fazla pc başına geçemiyorum her an bi feryat koparabiliyor,hepinize tek tek teşekkür edemiyorum bu yüzden.umarım bende memnun kalırım çünkü akşamları işten geldiğimde saatlerce süt sağmak yerine kızımla ilgilenmek istiyorum.tekrar teşekkürler

Ben ilk zamanlar emziremediğim için medelanın eşeltrikli pompasından almıştım onun sayesinde oğluma sütümü verebilmiştim şükürler olsun şimdi emziriyorum ama çok işime yaramıştı fiyat olarakta gayet uygun..

oğlum şuan 6 ayı doldurdu. 2,5 aylıkken işe başladım yaklaşık 4 aydır sü sağıp eve bırakıyorum. Şu lansinohun elle sağmasını aldım bir de elekriklisini. Elektriklisi göğüslerimi yara yaptı.. Bence en iyisi elle sağanlar.. Sütün bol olur inşallah..

arkadaşlar medela diyosunuz yada avent ama kendi içlerinde bile bisürü çeşidi var 140 ytl yede var 250yede 400üde valla anlamadım. evden çıkamadıgım için pek bilmiyorum. netten bakıncada anlamıyorum. biraz daha memnun olduklarınızın fiyat ve modeli cinsiyle ilgili bilgi verseniz. aşağıdaki linkteki ürünler nasıl mesela.
☞ Medela Mini Elektrikli, Pilli süt pompası,Göğüs Pompası YENİ ! : BebekMarket.com - Anne ve Bebek Ürünleri Online Alışveriş Mağazası
E-Bebek.com - Bebeğinizi ve sizi çok seviyoruz
buzlukta sakladıktan sonra çıkarıp biberonda ısıtıyormuyuz. nasıl ısıtıyoruz. valla hiç bilgim yok bu konuda amma pahalı şeyler bunlar yaww

arkadaşlar medela diyosunuz yada avent ama kendi içlerinde bile bisürü çeşidi var 140 ytl yede var 250yede 400üde valla anlamadım. evden çıkamadıgım için pek bilmiyorum. netten bakıncada anlamıyorum. biraz daha memnun olduklarınızın fiyat ve modeli cinsiyle ilgili bilgi verseniz. aşağıdaki linkteki ürünler nasıl mesela.
☞ Medela Mini Elektrikli, Pilli süt pompası,Göğüs Pompası YENİ ! : BebekMarket.com - Anne ve Bebek Ürünleri Online Alışveriş Mağazası
E-Bebek.com - Bebeğinizi ve sizi çok seviyoruz
buzlukta sakladıktan sonra çıkarıp biberonda ısıtıyormuyuz. nasıl ısıtıyoruz. valla hiç bilgim yok bu konuda amma pahalı şeyler bunlar yaww

kızlar önerdiğiniz elektrikliler çok pahalı.100-200civarı.elle sağılanlar nerde satılır?

internette var canım lansinoh süt sağma makinası yaz google. Buzlukta saklıyorsun sütleri. Akşamdan buzdolabının altına indirip orada çözdürüyorsun. Dışarıda çözdürme... Daha sonra sıcak suyun içine biboronu kayarak yada mama ısıtıcılarında ısıtabilirsin... süt sağma makinası hakkında google dan bir şey bulamazsan sana link yollayabilirim istersen..

Medelanin mini electric gogus pompasini aldim 119tl onu kullaniyorum cok memnunum, sutu chicconun sut saklama kaplarini kullaniyorum, buzluktan cikardiktan sonra benmari usulu eritiyorum, ben sabah kahvaltisini sutumle hazirliyorum. bu arada aventin elektriklisi de cok guzel diyolar ama o 390-400tl gibi biseydi biz medelayi tercih ettik. Kesinlikle elektrikli al canim hem daha rahat hem de zamandan kazanirsin bebisinle daha fazla vakit gecirebilirsin.

bıdışım ve müjdenaz çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. evet avent sahidende çok pahalı.. madem tecrübe ile sabit medela elektrikliyi bi deniyimm. manuel istemiorum bende zor olur die. elektrilide bozulur die korkuorum. lansinohta bi araştıriim yinede .. daha bilgi paylaşcak arkadaş varsada herzaman bekleriz :))

canım benim de 2 aylık bi oğlum war ve 1 hafta önce çalışmaya başladım bende.. ( seni çok ii anlıyorum, ben de işe başlıycam die hangi pompa nerde ne war nekadar die kafayı yiyodum az kalsın, çok araştırdım geceler boyu netten kalkmadım delikafadulden
ve sonunda karar verdim; medela mini elektrikli pompa;
gerçekten çok ii bi ürün, sütlerim arttı onun sayesinde. önceleri bi göğsümden 70 cc çıkarken şimdi 140 ccyi buluyo
yanlız bir eksisi var o da çok sesli çalışıo, çalışma ortamın nasıl bilemem ama bi düşün:uhm:
ama herşeye rağmen medela süper, bu arada ben sütümü sağıp lansinoh süt saklama poşetlerine kayuyorum, çünkü bu marka daha çok süt alıyo, 180 cc dolduruyorum, buzluğa atıyorum, kullanacağım zaman dolabın alt rafına indiriyorum, çözülüncc biberona 90 cc koyup ısıtıyorum kalanı ise aynı gün içinde 3-4 saat içinde kullanmak üzere dolaba koyuyorum işte böleee off ne çok yazmışım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…