Bebek Beslenmesi süt sağma makinası kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nehirin_annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
162
24
98
Ankara
merhaba kızlar,
benim bebeğim beş aylık . uzun süredir uyuduğu zamanlar dışında beni emmiyor. üstelik vardiyalı çalıştığım için bazı geceler de yanında olamıyorum maalesef. sütüm de giderek azalmaya başladı. ek olarak formül mama veriyorum. süt sağma makinasıyla süt artar diye artık süt sağma makinası almaya karar verdim. biraz araştırdım fakat bir tülü karar veremedim. avent ve medela arasında kararsız kaldım. Ankara'da yaşıyorum. nereden satın alabilirim? tüm medikalcilerde var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.

Jokerden medela marka almistim
Bebegim cok guzel emiyirdu ve 4 aylıkken ise basladim yaklasik 10 ay sagdim... hic bozulmadi simdi eltim kullaniyor.. o donemde medelanin kapakli kutularından almistim sonra baktim onlar cok kucuk 2-3 siae oluyor ben de is yerinde ugrasmamak icin lansinohun posetlerinden aldim onlar da gayet guzel ama tek kullanımlık

Jokerden medela marka almistim
Bebegim cok guzel emiyirdu ve 4 aylıkken ise basladim yaklasik 10 ay sagdim... hic bozulmadi simdi eltim kullaniyor.. o donemde medelanin kapakli kutularından almistim sonra baktim onlar cok kucuk 2-3 siae oluyor ben de is yerinde ugrasmamak icin lansinohun posetlerinden aldim onlar da gayet guzel ama tek kullanımlık

teşekkürler cevabın için katrem. medelada beni düşündüren sesli çalıştığına dair yorumlar. ben gece vardiyasında çalıştığım için. sosyal hizmetlerde çalışıyorum çocuk esirgemede. uyuyanları uyandıracak kadar ses çıkarıyomu mesela saç kurutma makinası gibi falan?

teşekkürler cevabın için katrem. medelada beni düşündüren sesli çalıştığına dair yorumlar. ben gece vardiyasında çalıştığım için. sosyal hizmetlerde çalışıyorum çocuk esirgemede. uyuyanları uyandıracak kadar ses çıkarıyomu mesela saç kurutma makinası gibi falan?

Evet sesli malesef sac kurutma kadar sesli :(

Yok canim denetmezler sanırsam
Ama avent de kaliteli biberonlarini kullandim ilk günkü gibi duruyo cokkaz asindi...
Ankarayi hic bilmiyorum canım ama netten al gitsin ben birsürü seyi netten almistim

Bende bir kaç sağma makinası denedim en iyisi medela daha iyilerin de fiyatları yüksek tabi, fiyatıda makul , sesli olduğu gerçek .
Süt sağma makinalarının göğüs kısmına yerleştirilen aparatı bulaşık makinasına yada kaynar suya soktuğunuzda genleşiyor sağmıyor .
Göğsü kavrayamıyor buda ek bilgi olsun .

Son düzenleme:
ben de dün avent aldım. oldukça sessiz. biraz az çekiyo sanki sütü. zamanla artar diye umuyorum.bakalım umarım kesilmez sütüm :emir_bebek::emir_bebek:saolun arkadaşlar...

ben lansinohun otomatiğini kullanıyorum gatet memnunum ses de o kadar yok brncealmadan mağazada satıcı açtı çalıştırdı yanağına tutarak dendi ve özelliklerini tanıttı.hız seviyesi ve emiş gücü kademeli ben çok memnunum.arkadaş da aventin manuelini kullanıyor o da çok memnun.sen bilirsin canım.

merhaba kızlar ben ameda kullandım memnun kaldım tavsiye ederim bu siteden sipariş geçmiştim çokta memnun kaldım
Ameda Lactaline Elektrikli/Pilli 2'li Pompa - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ameda lactaline derim.Bebeğim doğduğundan beri dönem dönem kullandım.Şimdi işe başladığımdan sürekli kullanıyorum.Sesi çok fazla değil öyle saç kurutma gibi.Mastit olduğumda neredeyse kesilmeye dönen sütümü çoğaltan amedaya minnettarım canım.Göğse hiçbir zarar vermiyor tahriş etmedi ki benim çok hassas olduğundan 2 kez mastit geçirdim bebeğim emerken oldu.Sağa sağa o dönemleri aştık çok şükür şimdi emiyor sağdığımıda bırakıyorum.Daha önce arkadaşımada verdim 10 ay kullandı son damlaya kadar sağıyor diye çok memnun kalmıştı.

Back