• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt sağım kaç saat

Ne güzel benim de öyleydi kızım. Eğer işe başlayacaksanız bebeğiniz emerken sağım yapıp memeleri alıştırın. Ama yoksa böyle bir durum sadece emzirin.
Yok çalışmaya ağım sadece merak ettim bzem emzirirken aglaniyor sütüm mu az doymuyor mu diye

Yok çalışmaya ağım sadece merak ettim bzem emzirirken aglaniyor sütüm mu az doymuyor mu diye
Kesinlikle doyuyor emin olun. Kilo artışını da görürsünüz aylık kontrolde rahatlarsınız.

Kesinlikle doyuyor emin olun. Kilo artışını da görürsünüz aylık kontrolde rahatlarsınız.
İnsallah ama günde iki defa mama verdiğim için de kilo alımını etkilemez mi birakmak istiyorum hiç vermek istemiyorum ama ağlayınca dayanamıyorum 🥲

İnsallah ama günde iki defa mama verdiğim için de kilo alımını etkilemez mi birakmak istiyorum hiç vermek istemiyorum ama ağlayınca dayanamıyorum 🥲
Ikinizin de iyiliği için bırakın. muhtemelen küme beslenme yapmak istiyor o ara doymadı düşünüyorsunuz. Instagramda emzirenanne ve özgülkakir var bayılırım ben bi bakın siz dr. 🪷

Valla günde en az 10 defa bez değiştiriyorum kakasını da sürekli yapıyor emzirdikten hemen sonra kaka yapıyor yada emerken günde 4 5 defa da kakasını yapmış oluyor

Mama vermeyin sizinki biraz fazla iştahlı ve meme bağımlısı. Doyduğu halde istiyor. Bol bol memeye koyun mamayla uğraşmayın. Sütünüz var.

Valla günde en az 10 defa bez değiştiriyorum kakasını da sürekli yapıyor emzirdikten hemen sonra kaka yapıyor yada emerken günde 4 5 defa da kakasını yapmış oluyor

Mama vermeyin sizinki biraz fazla iştahlı ve meme bağımlısı. Doyduğu halde istiyor. Bol bol memeye koyun mamayla uğraşmayın. Sütünüz var.

Sürekli birşeyler yiyorm hergun her yemekte yeşillik tüketiyorum hergun yoğurt yiyorm haftann iki günü balık yiyorm kahvaltıda sevmediğim halde yumurta peynir tüketiyorm kendime tut katnatiyorm süt yapar diye bilmiyorum bazen sütüm olmuyor emerken ağlıyor mama veriyorum günde 1 veya 2
Maydanoz ve nane sütü keser, dereotu artırır. Yeşillik yerken dikkat edin

Bende elektrikli süt sağma makinası var ama yapamıyorum canımı çok acıtıyor merak ediyorm sütüm yetiyormu diye kndimi sıkıp dayanicam merak ettim kaç dakkada ne kadar çıkıyor herkeste cnki adam oğlum bazen emerken ağlıyor sanırım yetmiyor günde bir defa muhakkak bu sorunu yaşıyorm
Süt makinalari gogusde olan sütu göstermez. Makinanın cektigi miktari gösterir. Ayrıca sağıma alismamis memexende hemen öyle yüksek ccler gelmez. Bebeğiniz emerek sagdiginizdan çok fazlasını çekebilir. Emerken beyne sinyal gider ve bebeğiniz emerken de süt iner memenize. En iyi makina bebeğinizde.

Back