Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende elektrikli süt sağma makinası var ama yapamıyorum canımı çok acıtıyor merak ediyorm sütüm yetiyormu diye kndimi sıkıp dayanicam merak ettim kaç dakkada ne kadar çıkıyor herkeste cnki adam oğlum bazen emerken ağlıyor sanırım yetmiyor günde bir defa muhakkak bu sorunu yaşıyorm
Sürekli birşeyler yiyorm hergun her yemekte yeşillik tüketiyorum hergun yoğurt yiyorm haftann iki günü balık yiyorm kahvaltıda sevmediğim halde yumurta peynir tüketiyorm kendime tut katnatiyorm süt yapar diye bilmiyorum bazen sütüm olmuyor emerken ağlıyor mama veriyorum günde 1 veya 2Kaç aylık? Sütünüz yetiyordur gün içinde dalgalanmalar olabilir yorulduğunuzda daha az gelir. Siz kaliteli gıdalar tüketin protein ağırlıklı beslenin. Karnınızı iyi doyurun. Sütünüz geliyordur. Bebek emiyorsa sapmakla uğraşmayın. Sağdığınızda gelen miktarla bebeğin emdiği miktar birbirinden farklı. Bebek makineden daha iyi çekiyor.
11 ay sagarak besledim 3 saat arayla hep sagdim geceleri sadece uykuya yenik düşük 4 5 saati buldu ve bir göğsümden 120 falan çıkıyorduKizlar sütünüzü sagdiginizda kaç saat sağlıyorsunuz eve o sagdiginiz saat içinde kaç CC süt çıkıyor
Valla günde en az 10 defa bez değiştiriyorum kakasını da sürekli yapıyor emzirdikten hemen sonra kaka yapıyor yada emerken günde 4 5 defa da kakasını yapmış oluyoryeterli çişli bez varsa telaşlanmayın.
Mama vermeyin o halde. Huzursuzluk olur daha küçük zaten. Doyduğu bezlerle kesinlesmiş. Memeler hemen sağıma ve emzirmeye alışamıyolar daha çok yeni her şey. Emerken çook daha derinden daha fazla çekiyordur emin olabilirsiniz.Valla günde en az 10 defa bez değiştiriyorum kakasını da sürekli yapıyor emzirdikten hemen sonra kaka yapıyor yada emerken günde 4 5 defa da kakasını yapmış oluyor
O iş öyle olmaz. Sağım ölçüt değildir. Hiçbir pompa bebek kadar süt çekemez. Memelerin sağıma alışık olup olmaması miktarı etkiler. Boşuna sağim yapmayın. Az çıkacaktır muhtemelen. Özel bir durum yoksa, anne bebek bir aradaysa sağıma gerek yoktur. 21 günlük bebek yaka iğnesidir. Sürekli emmek ister. Araya biberon, emzik sokmadan ihh dese emzirin. Dil dudak bağı yoksa, verimli emiyordur. İlk gün 40 gün doyma kriteri kakadir. Günde 3 kere 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Bir seferde 3 lira büyüklüğünde de olabilir.Bende elektrikli süt sağma makinası var ama yapamıyorum canımı çok acıtıyor merak ediyorm sütüm yetiyormu diye kndimi sıkıp dayanicam merak ettim kaç dakkada ne kadar çıkıyor herkeste cnki adam oğlum bazen emerken ağlıyor sanırım yetmiyor günde bir defa muhakkak bu sorunu yaşıyorm
Mama vermeyin o halde. Huzursuzluk olur daha küçük zaten. Doyduğu bezlerle kesinlesmiş. Memeler hemen sağıma ve emzirmeye alışamıyolar daha çok yeni her şey. Emerken çook daha derinden daha fazla çekiyordur emin olabilirsini
Ama günde bir iki defa emzirirken aglaniyor gazıda olmuyor mamayı verince susuyorMama vermeyin o halde. Huzursuzluk olur daha küçük zaten. Doyduğu bezlerle kesinlesmiş. Memeler hemen sağıma ve emzirmeye alışamıyolar daha çok yeni her şey. Emerken çook daha derinden daha fazla çekiyordur emin olabilirsiniz.
Mama birden mideye dolar hızlı rahatlatabilir. Emmek efor sarfettirir. Bu konuda nazlanırlar. Buna direnin. Sütünüz yeterli görünüyor. Illa ki ağlayacak. Gazlıysa mama verseniz de susmaz bence. Ama çok yorum yapamam bebem gazlı deĝildi hiç.Ama günde bir iki defa emzirirken aglaniyor gazıda olmuyor mamayı verince susuyor
Gazı olmuyor demişsiniz pardon.Mama birden mideye dolar hızlı rahatlatabilir. Emmek efor sarfettirir. Bu konuda nazlanırlar. Buna direnin. Sütünüz yeterli görünüyor. Illa ki ağlayacak. Gazlıysa mama verseniz de susmaz bence. Ama çok yorum yapamam bebem gazlı deĝildi hiç.
Evet kakasını yapıyor ama çoğu zaman 3 lira dan fazla yapıyor bazen de 1 lira kadarO iş öyle olmaz. Sağım ölçüt değildir. Hiçbir pompa bebek kadar süt çekemez. Memelerin sağıma alışık olup olmaması miktarı etkiler. Boşuna sağim yapmayın. Az çıkacaktır muhtemelen. Özel bir durum yoksa, anne bebek bir aradaysa sağıma gerek yoktur. 21 günlük bebek yaka iğnesidir. Sürekli emmek ister. Araya biberon, emzik sokmadan ihh dese emzirin. Dil dudak bağı yoksa, verimli emiyordur. İlk gün 40 gün doyma kriteri kakadir. Günde 3 kere 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Bir seferde 3 lira büyüklüğünde de olabilir.
Evet olmuyor cnki her emzirdikten sonra gazını cikayorum bazen de emerken yada emdikten sonra zatn kakasını yapıyorGazı olmuyor demişsiniz pardon.
Ne güzel benim de öyleydi kızım. Eğer işe başlayacaksanız bebeğiniz emerken sağım yapıp memeleri alıştırın. Ama yoksa böyle bir durum sadece emzirin.Evet olmuyor cnki her emzirdikten sonra gazını cikayorum bazen de emerken yada emdikten sonra zatn kakasını yapıyor