• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Süt sağarak geri gelir mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Power pump yöntemi denesenize. Onun çok katkısı oluyormus. F...ile başlayan sosyal medya hesabinda emzirme yardımı grupları var, ordan görmüştüm, bulamazsaniz yöntemi internetten, yardımcı olurum. Ama tam söylenildigi gibi yapacaksiniz. 15 dk sağ , 10 dk bekle, 5 dk sağ gibi bir yöntem. Bunları tam yapmanız gerek.
Facebook kullanmıyorum netten çıkar mı yazsam

Böyle sütü geri gelen oldu mu çünkü her sagdigimda da bı hayal kırıklığı yaşıyorum pes etmenin üstüne geldim artık 😢
Meme reddi cok sık yasanan bisey
Ve maalesef bazı bebeler dönmüyor
Benimki 2.5 aylıkken reddetti almadı ama 8.5 aylık oldu,sagarak veriyorum.
Yani geri gelir sagınca
Beslenmeyi bırakmayın,bol su icin.

Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Süt sağarak çoğalmaz maalesef. Bebeğin emmesiyle sağmak çok farklı. İlk kızım da bir dönem beni reddetmişti, yatarak emzirmeyle memeye geri döndü. Bebek yatacak sen üstüne eğilip vereceksin, bu şekilde denemeye çalış inşallah emer,daha çok küçük

Back