- 26 Nisan 2020
- 33
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bugraninn Annesii
-
Sütün bir iki damlada olsa göğüs ucuna sür bebeğin emmeye başlar belki böyle çok sonuç alana anne gördümMerhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Ben kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya emmeyi reddiyor maalesef geçen gün zorla sokduk ağzına beslenme sondasıyla verdik biberondan aldı yani mamayı 5 dakika emdi birakdo ve yanlış yeri emdi daha da yapamadık öyleSütün bir iki damlada olsa göğüs ucuna sür bebeğin emmeye başlar belki böyle çok sonuç alana anne gördüm
Doktorunla konuşmadınnmı?Ben kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya emmeyi reddiyor maalesef geçen gün zorla sokduk ağzına beslenme sondasıyla verdik biberondan aldı yani mamayı 5 dakika emdi birakdo ve yanlış yeri emdi daha da yapamadık öyle
Virüsten dolayı gidemiyoruz aradığımda da açmıyorlar genelde bir türlü ulaşamadım yaniDoktorunla konuşmadınnmı?
Böyle sütü geri gelen oldu mu çünkü her sagdigimda da bı hayal kırıklığı yaşıyorum pes etmenin üstüne geldim artıkSık sık sağ tabi artış olur mutlaka
Üzgünüm ama Sadece sagarak asla cogalmaz. Hem emzirip hem sagardaniz çoğalır sadece emerse de çoğalır. İnternette bazı yöntemler var bi araştırın sanırım relaktasyon diye geciyodu. 8 aylık bebekleri bile yeniden memeye cevirilebiliyo. Sütü aylardır tamamen kesilmiş olan çocuklar yeniden emmeye baslayabiliyo. Bebek nek kadar küçük olursa bu o kadar kolay oluyo.Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Sagmak cogaltir. Sag memeni de mi emmiyor?Böyle sütü geri gelen oldu mu çünkü her sagdigimda da bı hayal kırıklığı yaşıyorum pes etmenin üstüne geldim artık
Benim sağım yaparak sütüm artı Rezene ısırgan otu karışım çay iç çok faydası varBöyle sütü geri gelen oldu mu çünkü her sagdigimda da bı hayal kırıklığı yaşıyorum pes etmenin üstüne geldim artık
Emmiyor ki süt gelmediği için ve biberona alıştığı için ama tekrar denemek istiyordum tabi ağlasa da veriyorum ama bu sefer hep memeden soğur diye de korkuyorum açıkçasıÜzgünüm ama Sadece sagarak asla cogalmaz. Hem emzirip hem sagardaniz çoğalır sadece emerse de çoğalır. İnternette bazı yöntemler var bi araştırın sanırım relaktasyon diye geciyodu. 8 aylık bebekleri bile yeniden memeye cevirilebiliyo. Sütü aylardır tamamen kesilmiş olan çocuklar yeniden emmeye baslayabiliyo. Bebek nek kadar küçük olursa bu o kadar kolay oluyo.
Aktardan rezene aldık annemler isirgan kurutmus onları mi karıştırmicam birde lactamil çay aldım ama fazla içince basım çok ağrıyor çok tatlı geliyor ki ben tatlıyı normal de çok severimBenim sağım yaparak sütüm artı Rezene ısırgan otu karışım çay iç çok faydası var
Aynı durumdayız denemediğim yöntem kalmadi..Aktardan rezene aldık annemler isirgan kurutmus onları mi karıştırmicam birde lactamil çay aldım ama fazla içince basım çok ağrıyor çok tatlı geliyor ki ben tatlıyı normal de çok severim
Çoğalmadi miAynı durumdayız denemediğim yöntem kalmadi..
Maalesef süt gelse azda olsa emicwk de hiç gelmediği için 10 ml gelse kesin emer ama o bile yokSagmak cogaltir. Sag memeni de mi emmiyor?
Denedim bugün zorla sokdum ağzına ama emmedi işte ni ısırdı birakdi emiyor gibi yapdi bide bı bakdim ne ucununu çıkarmış nede süt getirmişSütün bir iki damlada olsa göğüs ucuna sür bebeğin emmeye başlar belki böyle çok sonuç alana anne gördüm
Hayır ama hala umudumu kaybetmedim dogum yapalı 5 ay olduÇoğalmadi mi
Hayır ama hala umudumu kaybetmedim dogum yapalı 5 ay oldu
[/QUOTE
Benim bebeğim erken doğdu küvezdeyken sütüm cokdu benim taburcu oldu ememedi o ara sagamadimda o yüzden gitti şimdi geri gelsin istiyorum şuan gelse çok güzel emer
Eds tam size gore. Eds deneyinMaalesef süt gelse azda olsa emicwk de hiç gelmediği için 10 ml gelse kesin emer ama o bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?