• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Süt sağarak geri gelir mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Bugraninn Annesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
33
8
1
29
Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?

Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Sütün bir iki damlada olsa göğüs ucuna sür bebeğin emmeye başlar belki böyle çok sonuç alana anne gördüm

Sütün bir iki damlada olsa göğüs ucuna sür bebeğin emmeye başlar belki böyle çok sonuç alana anne gördüm
Ben kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya emmeyi reddiyor maalesef geçen gün zorla sokduk ağzına beslenme sondasıyla verdik biberondan aldı yani mamayı 5 dakika emdi birakdo ve yanlış yeri emdi daha da yapamadık öyle

Ben kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya emmeyi reddiyor maalesef geçen gün zorla sokduk ağzına beslenme sondasıyla verdik biberondan aldı yani mamayı 5 dakika emdi birakdo ve yanlış yeri emdi daha da yapamadık öyle
Doktorunla konuşmadınnmı?

Üzgünüm ama Sadece sagarak asla cogalmaz. Hem emzirip hem sagardaniz çoğalır sadece emerse de çoğalır. İnternette bazı yöntemler var bi araştırın sanırım relaktasyon diye geciyodu. 8 aylık bebekleri bile yeniden memeye cevirilebiliyo. Sütü aylardır tamamen kesilmiş olan çocuklar yeniden emmeye baslayabiliyo. Bebek nek kadar küçük olursa bu o kadar kolay oluyo.

Üzgünüm ama Sadece sagarak asla cogalmaz. Hem emzirip hem sagardaniz çoğalır sadece emerse de çoğalır. İnternette bazı yöntemler var bi araştırın sanırım relaktasyon diye geciyodu. 8 aylık bebekleri bile yeniden memeye cevirilebiliyo. Sütü aylardır tamamen kesilmiş olan çocuklar yeniden emmeye baslayabiliyo. Bebek nek kadar küçük olursa bu o kadar kolay oluyo.
Emmiyor ki süt gelmediği için ve biberona alıştığı için ama tekrar denemek istiyordum tabi ağlasa da veriyorum ama bu sefer hep memeden soğur diye de korkuyorum açıkçası

Benim sağım yaparak sütüm artı Rezene ısırgan otu karışım çay iç çok faydası var
Aktardan rezene aldık annemler isirgan kurutmus onları mi karıştırmicam birde lactamil çay aldım ama fazla içince basım çok ağrıyor çok tatlı geliyor ki ben tatlıyı normal de çok severim

rezene artık önerilmiyo zararlı olduğu için, onları kullanmayın.
sağımla çoğalır ama düzenli sağmanız lazım her saat başı.
bir de bebek 4 aylık olmuş, biberon yerine alıştırma bardağı kullanın, muhtemelen biberon yüzünden emmiyor

Back