bende gündüz işte iki kere sağıyorum
ilk zamanlar üç kere sağıyordum ek gıdalar artınca iki kere sağıyorum
7 de emzirip çıkıyorum 11 de ve 3 te sağıyorum akşam 7de yine evdeyim
ama ne kadar sık sağarsan süt üretimi o kadar artıyormuş canım
süt dışarı çıkçakki yenisi üretilebilsin dimi
gulencim, benim bebeğim küvözde kaldığı için emmiyor. biberona alıştı, meme uçlarını beğenmedi. seninki neden emmedi?Ben iki buçuk saat arayla sağıyorum
bebeğim hiç emmiyor sürekli biberonla eriyorum
daha sık sagında şutum artacakmış daha yeni dogum yaptım
ben bebeğimi biberonla beslediğim için çevremin haksızca eleştirilerine maruz kalıyorum. çok üzülüyorum. memeyi tutsa emzirmez miyim hiç? insanlar neden anlayışsız bu kadar bilmiyorum. arkadaşlarım sanki ayıplıyor beni, doktorlar, ebeler epey bir azarlıyor. Allah yardımcımız olsun.Benimkide sarılık oldu ondan buheronla besleidler sonrada memede çok zorlandı emmedi şutum gelmedi bosa çekti
şimdi az da olsa şutum var bu seferd tutmyo memeyi
bende uğraşmıyorum biberonla veriyorum bazen günde uç dört kere onar dk tutuyo mememi doyduktan sonra
uyumak için kullaniyo beni
aman ana şutu olsunda biberonla vermeye raziyim
Bende bir ay sonra çalışmaya başlıycam süt sağma konusunda tereddütlerim var.. Sağdığınız sütü nasıl muhafaza ediyordiyorsunuz iş yerinizde? Bizim iş yerinde buz dolabı yok.. Neye sağıyorsunuz yani biberonamı? süt poşetine mi?? Taşıma olayını nasıl çözdünüz yani eve nasıl getiriyorsunuz??Bi yardım lütfenn..
Canim sana bu konuda gayet tecrubeli bir kisi olarak soyluyorum, kesinlikle sut ne kadar sik sagarsan o kadar artar. Bekletirsen azalir, bu tecrubeyle sabit. Sik sagdiginda gelen miktar az gibi gorunebilir sana ama ne kadar cok sik sagarsan toplamda cikan sute bakacak olursan cok fazla olur. Sutunu sagmayip bekletirsen, sut uretimin yavaslar. Ben bu konuda kitapta okudum. Bu kesinlikle boyle. Ayrica bunu kac kerede yasadim, artik sutumu istedigim zaman artiriyorum. Baska sorun olursa cevaplandirmaya calisirim.
Canım ben madela elektrikli pompayla sağıyorum çok güzel tavsiye ederim, ordan süt saklama kaplarına boşaltıyorum,işyerinde buzdolaba koyuyorum, ama dolap yoksa bir arkadaş yazmışya öyle termosa koyabilirsin yada özel taşıma çantaları var, akşam gelirken alıp eve götürüp hemen buzdolabına koyuyorum, kış şimdi zaten ama yazın buz bulundururum yanımda eve götürürken bozulmasınBende bir ay sonra çalışmaya başlıycam süt sağma konusunda tereddütlerim var.. Sağdığınız sütü nasıl muhafaza ediyordiyorsunuz iş yerinizde? Bizim iş yerinde buz dolabı yok.. Neye sağıyorsunuz yani biberonamı? süt poşetine mi?? Taşıma olayını nasıl çözdünüz yani eve nasıl getiriyorsunuz??Bi yardım lütfenn..
Boşver sen kimseyi takma, karnına anne sütü gidiyormu gidiyor, ister memeden emsin, ister biberondan içsin, o bebişin seçimi :)ben bebeğimi biberonla beslediğim için çevremin haksızca eleştirilerine maruz kalıyorum. çok üzülüyorum. memeyi tutsa emzirmez miyim hiç? insanlar neden anlayışsız bu kadar bilmiyorum. arkadaşlarım sanki ayıplıyor beni, doktorlar, ebeler epey bir azarlıyor. Allah yardımcımız olsun.
canım ısıya duyarlı taşıma çantasını nerden aldınız , ben yaz için öyle bişey arıyorumcanım süt oda ısısında sekiz saat tazeliğini koruyor ben süt saklama kaplarından almıştım beş tane falan dönüşümlü kullandım taşıma olayınıda ısıya duyarlı taşıma kabım ve içine buz kalıbımla götürdüm
Aynen böyle alkisalkisalkisCanim sana bu konuda gayet tecrubeli bir kisi olarak soyluyorum, kesinlikle sut ne kadar sik sagarsan o kadar artar. Bekletirsen azalir, bu tecrubeyle sabit. Sik sagdiginda gelen miktar az gibi gorunebilir sana ama ne kadar cok sik sagarsan toplamda cikan sute bakacak olursan cok fazla olur. Sutunu sagmayip bekletirsen, sut uretimin yavaslar. Ben bu konuda kitapta okudum. Bu kesinlikle boyle. Ayrica bunu kac kerede yasadim, artik sutumu istedigim zaman artiriyorum. Baska sorun olursa cevaplandirmaya calisirim.
Canım 5 saatte azalır ama eve dönüşte sık emzirirsen , özellikle gece emzirirsen belki dengelersinCanım okulda imkanı yok sağamam ben ve sağacak yer yok:sinifsinif: Zaten üzlüyorum şimdiden.Hem elektrilkli süt sağma makinesinden almayı düşünüyorum.Ya sütüm azalırsa tabi bunlar için çok erken ama insan herşeyi düşünüyor.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?