Bebek Beslenmesi Süt sağan anneler lutfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ZEYNEPP5555

Herşeyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
6.958
9.533
198
Merhaba herkese umarm derdimi düzgünce anlatabilirim.Bebegim 16 günlük ve memeyi reddediyor sagıp veriyorum sütümü ancak kac cc kac saate bir verilmeli.kafam cok karışık mesela bazdn 60 iciyor 3 saat uyuyor bazen 1 saat sonra tekrar istiyor agliyor veriyorum 1 saate tekrar istiyor bazende saatlerce duruyor aceba sütüm onu doyurmuyor mu diye düsünüyorm.
Sagıp veren anneler her iki gogsun sutunu ayrı ayrı mı muhafaza ediyorsunuz?Beb her iki gogsude aybi kapta sağıp karıştırıp kaplara bölüyorum hata yaptığım bir yer mi var yardimci olursaniz cok sevinirim

bız daha 10 gunluguz sen tecrubelısın:) mastıt olmayım dıye korkudan sureklı sagarım. Hatta ılk sutu saga saga getırdım. 2 mememı de emıyo. Uykuya dalamazsa bı yarım saate bıdaha emıyo. Dr ne zaman emmek ısterse emzır. 2 saatte en gec. Sıklıgını bebek ayarlar demişti. Meme reddi sert meme bası kucuk meme bası falan dıyeyse bı sılıkon kapak denesene ya. Bende ıse yaramıstı. Ben sagı zorla zorla kabul ettırdım. Daha mınnakmıs bebegın vazgecme. Pompayla yumusatıp oyle verıyorum gogus tam doluyken benımkı de emmıyo. Memede yasıyoruz zor oluyor da yapcak bısey yok. Cok yogun gelınce de ıstemıyo sertlesmıs dolu memeyı de ıstemıyo. Saga soldan daha gec geldı süt. Sol meme beyaz dute gectıgınde sagda haala sarı sut vardı sagı sagıp gece uyku ıcın verdım cunku agır mı gelıyo ne uyutuyodu. Simdi aynı kapta saklıyorum. Bu arada Anne temasını ıster bebek. Memede tut sen saga baksın sola baksın yastık koy memeyı cekıstır . Ben ucu saga sola aynı anda cekıp memeyı oyle sokuyorum benımkı de zor tutuyo. Hemsırelerın yaptıgı gıbı. Alısır bence. .bıberonu da zor cekılen olunca daha ıyı bence lök lök icince kolaylıga alısıyo.

Biberon yavas akimli olanlardan aslinda ilk hafta tuttu ucu yoktu silikon baslikta aldi hep ama sonra bırakti simdi ucuda cıktı silikonla da deniyorum cıolak memeyide veriyorum yalayıp yalayıp bırakiyor emmek istemiyor bir türlü kabul ettiremedm valla keske memeyi bırakmıyor diye derdim olsaydi diyorum bazen sagma isi cok zor zorlugunu gectim kac cc icecek fazla mi verdim az mi oldu derdi beni öldürecek

Öncelikle doymuyor diye düşünüp kendini üzme. Öyle olsa sürekli ağlardı. Hem çaresi de var (gerekirse).
Sen emzirmeye gayret et, yine biberonla da ver bu arada. Bende çok zorlandım, yıprandım, ama bırakmadım ve sonunda tutu, tamamen biberonu bıraktı.
Çok sabır ve sakinlik diliyorum.

Cok tesekkur ederim valla lohusaliktan heralde kendime acsip stres yapiyorum bu durumu aglatmak istemiyorum tutmuyor iste diyorum kendi kendime surekli aglamiyor dedigin gibi ama bi baslayinca durmuyor şaştm kaldm nerde hata yapiyorum diye

Cok tesekkur ederim valla lohusaliktan heralde kendime acsip stres yapiyorum bu durumu aglatmak istemiyorum tutmuyor iste diyorum kendi kendime surekli aglamiyor dedigin gibi ama bi baslayinca durmuyor şaştm kaldm nerde hata yapiyorum diye

Sen nasıl yönetirsen öyle gider. O yüzden biraz sabırlı davran
Hemen tutmasa kucağına al biraz gezdir, sırtını okşa sonra tekrar dene. Ben yapmadım ama ayakta gezerken tuturanlar var,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…