kızım 4 aylık oldu. ve ben işe başladım. işyerinde süt sagabiliyorum ama sagarken 70 cc anca cıkıyor. bir kerede iki göğsümden. ona 120/150 veriyolar bir öğünde. onunla doyuyor. medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum. acaba hunisi göğsüme gire degil mi. neden yeterli süt sağamıyorum.
benimkide aynısı. kimisi çok iyi kullanıyor ve memnun ama ben sağıyorum en dolu olduğu zaman bile 50 çıkıyor ama kızım emdiğinde sütü bitiremiyor bile. yada sağdıktan sonra kızım emiyor ve doyuyor yani makinam mı kötü çıktı anlamadım bende senin gibi bu işi çözemeyenlerdenim
benimkide aynısı. kimisi çok iyi kullanıyor ve memnun ama ben sağıyorum en dolu olduğu zaman bile 50 çıkıyor ama kızım emdiğinde sütü bitiremiyor bile. yada sağdıktan sonra kızım emiyor ve doyuyor yani makinam mı kötü çıktı anlamadım bende senin gibi bu işi çözemeyenlerdenim
sağarken sütün gelmemeye başladığı andan itibaren pompalamaya biraz ara verip 30 sn kadar göğsünüze masaj yapın, sonra tekrar deneyin. sağma yaparken de göğsünüzü sıkın (dip kısmından uca doğru). ben böle yaptığımda tek göğüsten 30-40 cc daha fazla çıkarabiliyorum. umarım sizde de işe yarar.
her yolu denedim gercekten. masaj yaptım. bekledim sagdım ama olmadı. internetten bir araştırma yaptım ve sanırım sorun huninin büyük gelmesi. küçük huni sipariş ettim. geldiğinde gelişmeleri yazarım. gögsünüz için huni büyük mü küçük mü ekteki internet sitesinden görebilirsiniz.