• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süt pompası hakkında yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
96
İstanbul
doğum yapmış anneler, sizlere bişey danışmak istiyorum, kısmetse nisan ayı başında doğum yapıcam... süt pompası almayı düşünüyorum ama gerçekten kullanılıyormu? hemen mi gerekli yoksa bebek biraz büyüdükten sonra alsak oluyor mu? bir de sizler hangi markayı kullandınız ve memnun kaldınız mı? son bi soru daha ateşölçer olarak doktorunuz hangisini tavsiye ediyor? kulaktan ölçer mi yoksa normal klasik termometre mi? çok soru sordum sanırım..şimdden teşekkür ederim

ben de senin gibi nisan ayında doğum yaptım
başlarda pek gerekmedi pompa, sütüm hastanedetken hemen gelmemişti, o zaman hastanenin pompasını kullanmıştım
bebeğim 5 aylık olana kadar da sütüm çok olduğu için bitiremiyordu, o aralar 2 kere süt ateşi oldu bende
fazla sütü sağdım mecburen ama şu basit pompalar işimi gördü benim
kendinden biberonlu baya basit birşey 20 ytye almıştım eczaneden

slm benim bebeğim emmeyi reddettiği için spectra elektrikli pompa kullandım. çok memnun kaldım ama biraz geç kalmıştım sütüm azaldı. bir dahaki doğumda hemen almayı düşünüyorum kiralayabilirsinde. ateşölçer olarak kulaktan olanı 2 yaştan sonra tavsiye ediyorlar. bebekte en sağlıklı sonuç veren makattan nomal termometre ile ölçmekmiş.

Ben safra kesemden dolayı sürekli acillik oluyorum. Bu nedenle Aventin pompasını almıştım tavsiye üzerine. Çoookk memnunum. Göğüse gelen kısmında silikondan taç yapraklı bir aparat var ve aynı bebek emişi gibi. Hatta şuanda Çınar daha çok canımı yakıyor :)

bence şimdiden alma doğum yap duruma göre davranırsın bu cihazların pahalılarıda var ucuzları ben ikisindende aldım hemen hemen ikiside aynı işlevi gördü.

Ateş ölçer sorunu atlamışım. Doktorumuz bize markası önemli değil koltuk altı digital olsun demişti. Bence ateş ölçer konusunda acele etme. Doktorunun yönlendirmesini bekle.

ben medela mini elektrikli pilli pompasını kullandım memnunum ama berrak 6 aydan sonra sağdığım sütü içmemeye başladı yani emiyor ama sağılmış anne sütünü kaşıkla biberonla veya bardakla hiçbir şekilde içmiyor .O yüzden artık kullanamıyorum..
Benim tavsiyem bekleyin bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alın ve duruma göre hareket edin yani bakalım sütünüz yeterince olacakmı bebek emecekmi pompa gerçekten gerekecekmi çalışıyor iseniz ne kadar sonra işe başlayacaksınız?? eğer bebeğin anne sütü ile beslendiği dönemde izinli olacak bebeğinizin yanında olacaksanız sırf ara sıra ihtayaç duyacaksanız belki çok pahalı bir pompa almanıza gerek olmaz manuel uygun fiyatlı pompada işinizi görür..
umarım farklı açılar sunabilmişimdir.

doğum yapmış anneler, sizlere bişey danışmak istiyorum, kısmetse nisan ayı başında doğum yapıcam... süt pompası almayı düşünüyorum ama gerçekten kullanılıyormu? hemen mi gerekli yoksa bebek biraz büyüdükten sonra alsak oluyor mu? bir de sizler hangi markayı kullandınız ve memnun kaldınız mı? son bi soru daha ateşölçer olarak doktorunuz hangisini tavsiye ediyor? kulaktan ölçer mi yoksa normal klasik termometre mi? çok soru sordum sanırım..şimdden teşekkür ederim

Medelenın elektrikli mini pompasını kullanıyorum, çok memnunum...
Sana tavsiyem asla manuel almamandır..Ateş ölçer olarak kulaktan ölçüm yapan daha pratik benimki wee well in ama memnun değilim.

Back