süt pompası derdi:(

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
42
Arkadaşlar işe geri döndüğüm için süt pompası kullanıyorum. Sütümü pompa ile sağdıktan sonra sıkıp kontrol ediyorum hala süt geliyor ama pompadan verim alamıyorum. Acaba süt pompam mı kötü anlayamadım. Ameda nın 2 li elektriklisini kullanıyorum. Göğüste hala süt bırakıyor sanırım. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Yardımcı olabilir mi?

Canım süt komple bitmez ki sen göğsünün şişini sağdıktan sonra bi 5 dk daha sağman Laz'ım ki en verimli kısmı arkadaki kısım mış. Bana hemşire öyle söylemişti bebeğide memede uzun tutmaya çalış öndeki sulu sütü emsin arkadaki verimli sütü çeksin diye. Sağarken göğsümün şişi inene kadar sağıyordum şişi indikten sonra 5 ila 7 dk yumuşak ayarda sağmaya devam ediyordum. Ayrıca süt bitmez. Kendini musluk gibi düşün çektikçe gelir. Sen yeteri kadar sağdığını anladığında bırak tekrar dolacak gögsün

Konu acilali baya olmus ama yazayim. Kizlar hic sutum yok elimde sknca yalnizca bi kac damla geliyor bebegim daha 2 aylik ve asla emmiyor her yolu denedim.. hangi gogus pompasini kullanmaliyim manueller ise yaramiyor

Konu acilali baya olmus ama yazayim. Kizlar hic sutum yok elimde sknca yalnizca bi kac damla geliyor bebegim daha 2 aylik ve asla emmiyor her yolu denedim.. hangi gogus pompasini kullanmaliyim manueller ise yaramiyor

Ben çok kısa bi süre kullandım oğlum emmeye alışana kadar. Avent almıştım, çok memnun kaldım. Hem elektrikli hem piliydi...

Çok da faydasını gördüm. Zar zor da olsa hem emzirdim, hem sağdım. Hastanede hiç gelmeyen sütüm gayet güzel artmıştı birkaç hafta içinde...

2 yaşına kadar emzirdim, şimdi 3,5 yaşında oldu süt danası

Maaşallah paşaya benimki hic emmiyor ac birakayim diyorum o zamanda morarana kadar agliyor sutum gelse de alir mi tekrar bilmem

Maaşallah paşaya benimki hic emmiyor ac birakayim diyorum o zamanda morarana kadar agliyor sutum gelse de alir mi tekrar bilmem

Kaç aylık?

Ben ilk başta çok zorlandım. Hatta bir kişi daha gerekiyordu memeyi oğluma tutturmak için

Kısa bir dönem mama da kullandık. Ama azmedip emmeyi öğretince, sütü de çoğaltınca mamayı bıraktık

Sütünüz gelirse emmese bile biberonla verirsiniz en kötü ihtimal...

Yakınınızda varsa süt sağma makinesi olan biri, sterilize edip bi süre kullanın isterseniz. Ya da ikinci el alıp bi deneyin...

Sütünüz gelirse emmese bile biberonla verirsiniz en kötü ihtimal...

Yakınınızda varsa süt sağma makinesi olan biri, sterilize edip bi süre kullanın isterseniz. Ya da ikinci el alıp bi deneyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…