süt paketinde kek yapan varmı

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
275
2
96
İstanbul
nette tarif ararken gördüm pastörize süt paketini yan tarafından kesip kek kalıbı olarak kullamışlar bana çok ilginç geldi denemek lazım sizlerle paylaşmak istedim aranızda deneyen varmı

evde böyle bir kalıp varsa,neden paketle ,sütle uğraşayım ki,

bana göre fazladan kazandırdığı bir pratiklik yok,sadece ilginç.

nette tarif ararken gördüm pastörize süt paketini yan tarafından kesip kek kalıbı olarak kullamışlar bana çok ilginç geldi denemek lazım sizlerle paylaşmak istedim aranızda deneyen varmı

ben yapmadım da
tarifler bölümünde gördüm yapan var
banada çok enteresan geldi

Bir ara sitede revaçta olan bir tarifti.Ama bir arkadaş işin uzmanıyla görüşüp danışmış zararı konusunda,zararı olduğunu ,ısıya dayanıklı olmadığını belirtmişti.o yüzden o arkadaş da fırında kullanılmaması gerektiği konusunda uyarı yapmıştı.Paylaşayım dedim canım.

daha önce yapmıştık hatta burada resimlerini bile sergileyip konu komşuya tavsiyelerde bulunmuştuk..
taki bunun çok zararlı kanserojen madde içerdiğini anlayana dek..
birde konu komşuya bunu anlatmak zorunda kalmıştım...
teflon kek kalıbım forever...

teflonda kanser yapıyo en güzeli silikon kek kalıbı:lepi: hem yağlamadığımız için kek daha iyi kabarıyo

bu konu daha önce açılıp uzun uzun yazılmıştı hatta ben kesinlikle tavsiye etmemiştim ,karşı çıkanlar olmuştu evde kek kalıbı varsa süt paketiyle uğraşmaya gerek yok bence

ben de silikonlu sütyenlerimin içine kek yapıyorum.her biri top kek oluyor. eski kullanmadığım sütyenlerimi atmıyorum.malum silikonluda ne eriyor ne de yapışıyor.malum memiş kısımlarına hamuru dökünce de oluyor sana top kek.paylaşayım istedim. :lepi:

ben de silikonlu sütyenlerimin içine kek yapıyorum.her biri top kek oluyor. eski kullanmadığım sütyenlerimi atmıyorum.malum silikonluda ne eriyor ne de yapışıyor.malum memiş kısımlarına hamuru dökünce de oluyor sana top kek.paylaşayım istedim. :lepi:

çok güldürdün beni ya
ama çok zekice kaydirigubbakcemile3

silikonlar daha güzel ama sağlıklı olup olmadıklarını bilmiyorum..

Back