süt olmasını isteyenler denenmiştir....

sagolasin cookie. evet, maya ve cemenin en fazla sut yaptigi soylenir. yalniz cemen tozunu yemek herkesin harci degildir. bir kere denedim, asla bir daha yapmicam :1no2:
hem etrafina hem kendine gunlerce kokuyorsun, agzinda igrenc bir tat, ustelik ilk gun karin agrisi ve ishal yapiyor (sindirimi kolaylastirici ozelliginden dolayi).
mayayi denemekte fayda var.

pastırma yesek de aynı etkiyi gösteriyor mu peki?? sadece koku benzerliği mi:sinifsinif:

canım çok sağol ya inan sizin sayenizde moralim düzeliyo ve inancım artıyo aslında ben senin bu yazını okuduktan sonra başladım bir buçuk saate indiremedim süreyi ama bayağı sıklaştırmıştım gecede sağıyodum ve gerçekten artmaya başlamıştı sonra bayramda kayınvalideye gittik orda sürekli gelen giden oldu sağamadım hemen eski haline döndü ama bir gün boyunca hiç sağamadım yinede süt çıktı çok şkür şuan evimdeyim tekrar eski düzeni oturtmaya çalışıyorum inşallah bende 90 100 ü görürüm valla herhelde dünyalar benim olurdu en azından mamayı biraz azaltsam bir kaç öğünde benim sütümü içse bebişim.. sorum var tabi sana daha uzun sürede sorarım :)) rezene ve ısırgan aldım içme sıklığı ne olmalı rezene tohum halinde eşim sormamış nasıl yapıldığını netten baktım tohumu ezin falan diyo sen biliyormusun yada bilen varmı kaynatılıyomu kullanan varsa yardımcı olursa sevinirm ve bu arada bende elektrikli kullanıyorum sağarken sıkarak sağıyorum daha iyi çıksın göğüs tam boşalsın diye doğru birşeymi yapıyorum???

merhaba ayışığı evet çok doğru söylüyorsun bazen sağarken bakıyorum bebişim ağlamaya başlıyo senin bu sözün aklıma geliyo süt vereceğim diye ilgiden sevgiden mahrum etmeyeyim diyorum ve bırakıp bebeğime bakıyorum zaten bu aralar çok ilgi istemeye başladı.. katılıyorum sana anne olmak başka birşey.. valla moral bozmaya çalışan çok mama veriyorum diye sanki zehir veriyormuşum gibi muamele yapanlar var sanki sütüm varda ben esirgiyorum.. neyse artık takmıyorum zaten kimse bebeğimi benden daha fazla düşünecek değil herhalde.. ilgin ve payalaşımın için teşekkür edrim moral buldum valla..:enbuyukkk:

benim kızım 11 aylık ve halen emziriyorum dönem dönem benim sütümdede azalmalar oluyor psikolojim bozuksa regl öncesiysem vs vs ama moral cok önemli.bende rezeneden humananın cayından salepden cok faydalandım ve tabikide suuuu.(rezeneyi bir tatlı kasıgı koyup sıcak suyla demliyorum demleme posetleride kullanıyorum)

ısırgan otu... 1 tatlı kasıgı 1 bardak su ıçine 5 dk kaynatılır,gunde 3 bardak içilir.Fakat bunu 20 gun içilirse 10 gün dinlenmelidir,çünkü ısırganotu idral söktürücü özeliği var.
Rezene arkadaşımız anlatmıs.
Sutmu sagarken ben de biraz sıkıyordum yoksa sütüm zor çıkıyordu.

merhabalar bugün süt artırımıyla ilgili başka şey öğrendim
1)8 adet kuru incir yarım litre kaynayan suya incirler iki ye bölüp atılıyor 5 dk kaynatılıp 1 adet havuç ikiye bölüp atıyoruz 3 dk o kaynıyor daha sonra suyunu içiyoruz
2)yer elmasını yemek yada çiğ olarak
bunları duydum deneyeceğim size yine haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…