süt olmasını isteyenler denenmiştir....

yas23

minik aşkım yiğidoşum.
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
460
2
641
39
Diğer
Kızlar iki hafta önce doktorum bebeğimin o hafta 60 gr almış olduğunu ve acil mamaya başlamam gerektiğini söyledi. Ben hep sütümün yettiğini savunduğum için acil süt yapan şeyler yiyip içmeye başladım. Ve ciddi manada süt arttıran tek şey taze incir oldu. Sütü azalanlar bi deneyin isterseniz. Bende çok araştırmıştım o yüzden buraya yazmak istedim herkes faydalansın diye.

evet canım bende geçen hafta farkettim ilk defa bu yaz geçen hafta yedim ve benim yumuşak memişler bile bi anda sertleşti bende tavsiye edreim

neee sertleştimi ben konuya balıklama daldım ama benm sütüm gitme gelme arasında ne yaptıysam nafile en az 2 3 ay daha gelmesi lazım..gerçekten bu kadar etkilimi?

evet inciri gerçekten anne sütünü arttırır..
tahin helvasıda artırır..
ama önce kendinize güvenin ve sütünüzün yeteceğine inanın ve stresten uzak durun..
bol bol su için...

neee sertleştimi ben konuya balıklama daldım ama benm sütüm gitme gelme arasında ne yaptıysam nafile en az 2 3 ay daha gelmesi lazım..gerçekten bu kadar etkilimi?

canım eğer okadar azaldıysa süyün rezene çayı iç muhakkak artar sütün ..

yok be canım rezene humana helva süt ayva reçeli bulgur pilavı nebilim bir sürü şey denedim ama yok etki etmiyo sabahtan beri helva yiyiyorum bi gelişme yok...
şu incir meyve olarak yenenden bahsediyosunuzdimi hiç sevmem ama deneriz ne yapalım yeterki süt olsun..

Canim sutun azalmasi yenilen seylerden cok bebegi emzirme yada sutunu sagma sikliginin azligindanda kaynaklanir. Bebegini ne kadar surede bir emziriyorsun? Ben mesela sutumu sik sik sagarak artirdim. Birde bulgur pilavinin sutumu artirdigini goruyorum.

geçen ay 10 15dk bi emiyodu kızım buna rağmen 100gr almıştı..bende ek gda vermeye başladım kilosu düzeldi çok şükür şimdi ise 2 3 saatte bi emiyo

meyve olan incir varya onlardan günde 3 tane falan yedim ve bende farketti. Benim bebişim süt loku lokur gelmeyince beğenmiyo nazlanıyo emip emipte sütün gelmesini sağlamıyor. Bende mecburen göğüslerimi dolu tutuyorum. :)

ben incirin süt yaptığını bilmiyordum ama inciri çok sevdiğim için şu anda tam mevsimi her akşam 2 tane yiyorum hatta sabağ bağırsak çalıştırsın diye aç karnına yiyorum ama sütümde bir artış olmadı benimde çok azdı zaten şimdi damla şeklinde ne yapacağımı bilmiyorum

bence sütünüz yoksa ne yerseniz yiyin nafile.benımde denemediğim şey kalmadı ama 10 cc bıle cıkmıyo ve 3 aylık oglum daha.bana göre eger sütün gerçekten varsa su bile içsen yeterli yok meyveymiş yok bılmemne ınanmıyorummm

yoooooooooo değil:)) ben de 20.gunden ıtıbaren hem emzırıyorum hem mama verıyorum sutum hem az hem yağsız.neyse geçen hafta burda okudum ben de taze inciri,eşime söyledim hemen aldı ve 24 saat içinde etkısını gösterdi.2 memeden 60 cc falan çıkar benım ortalama yediğim gunun sabahı 125 cc çıktı.benım için çok buyuk b ırakam bu.2 gundur yıyyemedım hemen azalma başladı.kesınlıkle deneyın zaten mevsimi geçiyo yavaş yavaş ne kadar emzırsek kar.

denemdiğim kalmadı arkadaşlar...
en kısa zamanda inciride deniyeyim...
ama benim sütümün gelmesini sağlayan suuuuu
günde 5 litreye yakın içiyorum...
tavsiye ederim....

önceden bende çok su içiyodum ama son bi kaç aydır 1.5 litre içerken bile midem bulanıyo
bugün inciri denicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…