- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Kocaman bir selam ☺
Evet araştırmalarım ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim
Bu virüs yüzünden bebek planlarını ertelerseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz
Peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı ?
Rahmin de iltihap olan, tüplerinde geçiş sıkıntısı olan, tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara çok iyi geliyormuş. Bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burada okudum, arkadaşlarım anlattı
Peki nasıl yapıyoruz hemen tarife geçiyorum
SÜT & MAYDANOZ Kürü Tarifi;
Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye, pike sarıp buharına oturuyorsunuz dikkat edin çok sıcak olmaması lazım kendinize zarar vermeyin ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür her gün yeni bir litre süt ve maydanoz lazım isteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona süt ev sütü olmalı
benim bat : 30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah
Evet araştırmalarım ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim
Bu virüs yüzünden bebek planlarını ertelerseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz
Peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı ?
Rahmin de iltihap olan, tüplerinde geçiş sıkıntısı olan, tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara çok iyi geliyormuş. Bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burada okudum, arkadaşlarım anlattı
Peki nasıl yapıyoruz hemen tarife geçiyorum
SÜT & MAYDANOZ Kürü Tarifi;
Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye, pike sarıp buharına oturuyorsunuz dikkat edin çok sıcak olmaması lazım kendinize zarar vermeyin ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür her gün yeni bir litre süt ve maydanoz lazım isteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona süt ev sütü olmalı
- Herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak
- Benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle
- Ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana
benim bat : 30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah