Peki birşey soracam ben merak ettim, hergün bunu taze ve yeni sütlemi yapmak gerekiyorKocaman bir selam☺
evet araştırmalarım Ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim
• ha bu virüs yüzünden bebek planlarını erteleseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz
peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı
Rahmin de iltihap olan , tüplerinde geçiş sıkıntısı olan , tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara cok iyi geliyormuş bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burda okudum.. arkadaşlarım anlattı
Peki nasıl yapıyoruz hemmen tarife geçiyorum
SÜT & MAYDANOZ ;
Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp hafif sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye , pike sarıp buharına oturuyorsunuz ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) isteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum onasüt ev sütü olmalı
• herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak
•benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle
•ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana
benim bat :30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah
Hergün için 1 litre taze süt lazım cnm kullandığını dökeceksin ..Peki birşey soracam ben merak ettim, hergün bunu taze ve yeni sütlemi yapmak gerekiyor
Yoksa ilk kullanılanlamı
Hergün için 1 litre taze süt lazım cnm kullandığını dökeceksin ..
Ayy ev sütü şartmıBen 10 litre ev sütü aldım regl olmayı bekliyorum bakalım ..☺ 1 tüp kapalı ya belki işe yarar
Etkili olması için ev sütü sart canım deneyip cok güzel sonuçlar alan da var rahminden siyah kan gelende ( ki bence temizlendiği için gelmiştir ) bakalımAyy ev sütü şartmımarketlerde satılandan olmazmı acaba ya
Birde okuyan arkadaşlarımız lütfen deneyen ve olumlu sonuç alanlar yazsn umud olun bizede
Sağol güzelimBuharli gunler
Çok sıcak oturmamaya dikkat edin hanımlar rahim büzüşmesi bile olabilir Allah korusun. Buharı iyice gitsin sıcağına oturun. Bende daha önce yaptım fakat çok sıcak olduğu için hep yaktım kendimi ve dayanamadım 5 dk sonra kalktım. Ertesi gün belim çok ağrımıştı daha sonrada hiç yapmadimKocaman bir selam☺
evet araştırmalarım Ve öneriler sonucunda bunu yapmaya karar verdim
• ha bu virüs yüzünden bebek planlarını erteleseniz de rahminiz temizlensin diye deneyebilirsiniz
peki ne işe yarar süt & maydanoz buharı
Rahmin de iltihap olan , tüplerinde geçiş sıkıntısı olan , tüpleri kapalı olan ve başka sorunlara cok iyi geliyormuş bunu yapıp üstüne hamile olan o kadar bayan var ki burda okudum.. arkadaşlarım anlattı
Peki nasıl yapıyoruz hemmen tarife geçiyorum
SÜT & MAYDANOZ ;
Regliniz bittikten bir gün sonra günlük 1 litre süt ve bir tutam maydanoz kaynatılıp hafif sıcaklığı gidince bir kaba koyulur ve etrafınıza bir battaniye , pike sarıp buharına oturuyorsunuz ( akşam saati yapmak daha iyi gece ilişki olması gerekiyor ) sonra kullanılan süt dökülür hergün yeni bir litre süt ve maydanoz lazımisteğe göre Wiks koyanda var ama ben şimdilik gerek duymuyorum ona süt ev sütü olmalı
• herhangi bir sorunu olmayanlar 3 ila 5 gün yapması gerekiyor .. ve belinizi sıcak tutmanız gerekiyor soğuk alınmaması lazım gecesine de beraberlik olacak
•benim gibi tüpünde tıkanıklık olanlar ise 5 ila 7 gün yapmalı bunu ve ben kendim 7 gün denicem son 4 günde beraber olucam eşimle
•ben daha regl olmadım ama suan regl çıkışı olan arkadaşlarım için acıyorum konuyU birine faydam olursa ne mutlu bana
benim bat :30 Mart .. deneyenler buraya yazabilir mi ?
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah
Aaa ciddi misin neden o kadar sıcak oturdun pekiÇok sıcak oturmamaya dikkat edin hanımlar rahim büzüşmesi bile olabilir Allah korusun. Buharı iyice gitsin sıcağına oturun. Bende daha önce yaptım fakat çok sıcak olduğu için hep yaktım kendimi ve dayanamadım 5 dk sonra kalktım. Ertesi gün belim çok ağrımıştı daha sonrada hiç yapmadim
Temizliyor cnm herseye iyi geliyor sadece cok sıcakken oturma yeterliKistleri neyim de temizler mı ki
Çok ilginçmiş ben bebiş için değil de kist için deneyebilirim biraz araştırayımTemizliyor cnm herseye iyi geliyor sadece cok sıcakken oturma yeterli
Yok yaşamadım etkili olur diye düşündüm ama haşladım bariz kendimi siz dikkatli yapınAaa ciddi misin neden o kadar sıcak oturdun pekisonra sıkıntı yaşamadın demi ..
Araştır cnm ben baya araştırdım bakalım iyi geleceğine eminimÇok ilginçmiş ben bebiş için değil de kist için deneyebilirim biraz araştırayım
Peki cnm cok sağol birde gebelik için mi yaptın senYok yaşamadım etkili olur diye düşündüm ama haşladım bariz kendimi siz dikkatli yapın
Ben market sütüyle yapmstm kuzum:)
Evet gebelik için yaptım ama sonuç alamadımPeki cnm cok sağol birde gebelik için mi yaptın sen ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?