Sut kesigi kremsi akinti

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar bugun sabah sut kesigi gibi kremsi yogun ve fazma sekilde aniden akinti geldi 2 3 gundurde gogus uclarimda aci var bazende karnimda ve kasiklarimda minik kipirdamalar oluyo yumurtlamadan yaklasik 10gun gecti bata 9 gun kaldi sizce bu yazdiklarim belirti olabilrimi

Yani bunlar belirti evet ama adetten önce bu kadar çok belirti hissedilmez genelde ama biraz daha sabredip test yapın yine de

9gun var yapsam smdi cikmaz sanirim beklemek cok zor ve insan meraktan catliyo resmen
Ah ah bilirim:)) adete 1 hafta kala kaset testle öğrenenler de var ama:)) inşallah hamilesindir

Ah ah bilirim:)) adete 1 hafta kala kaset testle öğrenenler de var ama:)) inşallah hamilesindir
Aynn belli olmuyo degisiyo kisiden kisiye sabahlari ozellikle sol tarafimda belimle kalcam arasinda arka kisimda kalan bi agrim oluyo zorlaniyorum hatta bundan 5 6 gun oncesindede asiri sekilde bel agrilarim oldu ve gecti

Aynn belli olmuyo degisiyo kisiden kisiye sabahlari ozellikle sol tarafimda belimle kalcam arasinda arka kisimda kalan bi agrim oluyo zorlaniyorum hatta bundan 5 6 gun oncesindede asiri sekilde bel agrilarim oldu ve gecti
Olabilir valla:)) bana da haber verin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…