Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıcak su ve emzirme iyi geldi teşekkürler...
kızlar merhaba yardımınıza bilginize ihtiyacım var. oğlum 6 haftalık oldu. son bir haftadır çok huysuzlanıyor gündüzleri uyumak bilmiyor akşama doğruda ağlaması başlıyor öğrendimki normal bir durummuş. ama ayrıca ben ağladığı zamanlar sandımki sütüm yetmiyor sürekli emmek istiyordu çünkü. yemeklerden önce dere otu yedim bir kaç gün sütüm baya arttı. ama bu defada bebişim yeteri kadar sütmü emmediği için sanırım tam boşalmadığı için bir kaç gün ateşlendim baş ağrısı başladı vs gögüzleirmde ağrı ve bir gögüs içinde sertlik vardı apse gibi bu konuda geçen olay. tavsiyelerinize göre süt vermedne once msja süt verdikden sonra masaj yapmaya başladım her 2 2,.5 saatte bir emziriyorum şimdi. ama yine süt fazla gibi 2 gündür uyguluyorum ateşim normale döndü falan gögsümdeki sertlik daha gitmedi yani gögüs içinde süt kanalı tıkanık sanırım elleyince önceki kadar olmasada yinede ağrı oluyor. hastaneye gitmem gerekirmi dersiniz. doğum sonrası rahim yolu iltihabı diye antibiyotik kullandım 1 hafta yine antibiyotik kullanmak istemiyorum . sizlerdede olmuşmuydu gögüs içindeki sert yumru ne kadar sürede geçti? ne yaptınız
Esra miray Nasıl oldun. Aynı problem bende de var. 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum profesyonel pompa kiraladım onunla sağoyorum geçmezse pazartesi katater takacaklar çok korkuyorum Bebek Emmeyi bırakacak diye bu arada bebeğim 2 aylık16gun emmedi surekli pompola sagdim gogsum de yaralar oldu 16gunun sonunda gogsumu tuttu simdide gogsumde kocaman bi kitle var tas gibi emiyo surekli aslinda ama bi turlu gitmiyo doktora gittim antibiyotik verdi basladim ama hala ayni surekli sicak uyguluyorum emziriyorum sagiyorum ama artik sagmaya dayanack gucum kalmadi baska bildiniz bisi varmi
Göğüs ucunda sarı yada beyaz bi yer olacak orası tıkalı olan yer aslında güzel bi sıcak duşa gir benim de başıma geldi 1 haftanın sonunda antibiyotik başladık sonra o beyaz gibi olan kısmı sertleşen kısmın yukarısidan başlayarak sivilce sıkar gibi sıktım önce koyu sarı renkli bişey geldi biraz ugrastim sonra duşa tekrar girdim sıcak su tuttum ve tekrar sıktım 2 gün boyunca sıkıp yumusattim ve bolca emzirdim korkma geçecektir önce bi genelcerrahiye gitkızlar merhaba yardımınıza bilginize ihtiyacım var. oğlum 6 haftalık oldu. son bir haftadır çok huysuzlanıyor gündüzleri uyumak bilmiyor akşama doğruda ağlaması başlıyor öğrendimki normal bir durummuş. ama ayrıca ben ağladığı zamanlar sandımki sütüm yetmiyor sürekli emmek istiyordu çünkü. yemeklerden önce dere otu yedim bir kaç gün sütüm baya arttı. ama bu defada bebişim yeteri kadar sütmü emmediği için sanırım tam boşalmadığı için bir kaç gün ateşlendim baş ağrısı başladı vs gögüzleirmde ağrı ve bir gögüs içinde sertlik vardı apse gibi bu konuda geçen olay. tavsiyelerinize göre süt vermedne once msja süt verdikden sonra masaj yapmaya başladım her 2 2,.5 saatte bir emziriyorum şimdi. ama yine süt fazla gibi 2 gündür uyguluyorum ateşim normale döndü falan gögsümdeki sertlik daha gitmedi yani gögüs içinde süt kanalı tıkanık sanırım elleyince önceki kadar olmasada yinede ağrı oluyor. hastaneye gitmem gerekirmi dersiniz. doğum sonrası rahim yolu iltihabı diye antibiyotik kullandım 1 hafta yine antibiyotik kullanmak istemiyorum . sizlerdede olmuşmuydu gögüs içindeki sert yumru ne kadar sürede geçti? ne yaptınız
Canim sağma değil de hani çocuk acikinca göğsünden süt damlıyor ya tam o anda emzirmelisin pat diye açılıyor bi de biraz hurafe diyeceksiniz ama canının çektiği ve yemedigin birsey oldu mu? Annem senin değil ama sütün çekiyor diyodu denedim her seferinde açıldı.Merhaba benim sol göğsümde 3 defadır tıkanma oluyor çok acı çekiyorum sıcak duş alıp masaj yapıyorum, süt sağma makinasıyla sağıyorum bu seferki geçmedi sizce doktora gitmemlimiyim.bı tıkanmalar nedeniyle göğüslerimde süt azalıyor bebeğim aç kalıyor
Sık sık emzir o şişen kısmı sıcak suya gir sonra sivilce sıkar gibi sık beyaz olan o uç kısım tıkalı olan yer hatta küvet varsa doldur gir içine yumusasin sonra hiç usanmadan kendin sağmaya çalış makina değil de elle deneAynı durum bende de var ve yaklaşık 1 Aydır böyle cahillik ettim önemsemedim gitmedim ağrısına dayandım anneme gösterince kadın çıldırdı gönderdi doktora antibiyotik verdi doktor ateşim hiç olmadı benim şimdi antibiyotik ve sıcak su sağma vs yapıyorum ams geçeceğe benzemiyor cerrahi müdahale derlerse herslde 4 ay daha çekep yaptırmam oğlum iki aylık 6 ayımız tamamlanır en azından ben acısına alıştım nasılolsa