Merhaba,
Bugüne kadar hep okuyucuydum ama artık benim de derdimi paylaşma zamanım geldi galiba. Sorun eşim, sorumsuz, sadakatsiz… 2 yıldır evliyiz beraberliğimizse 7 seneyi buluyor. Çıktığımızın 5. senesinde filan beni aldattığını öğrendim. İlk kez telefonunu karıştırdım onda da bir kızdan gelmiş mesajları yakaladım. Allah bilir öncesinde neler vardı. Mesajda “senden sonra kimseye sarılıp uyumadım” yazıyordu. Eski sevgilim mesaj attı filan dedi ama en azından 20 mesaj vardı. Eski sevgilisi olması imkansız çünkü neredeyse liseden beri çıkıyoruz. Neyse ayrıldık. Yeminler etti, yapmadım dedi vs. Neyse affettim. Sonrasında msn yazışmalarını gördüm. Başka kızlar, bayağı sevgili muhabbetinde olduğu birkaç kız vardı. Cinsel içerikli sohbetler vs. Neyse kavga ettik. Önce beni suçladı, bilgisayarını nasıl karıştırırmışım filan. Birkaç hafta sonra yine affettim. Msn kullanmasını yasakladım. Daha sonra, evlenmemizden bir sene kadar önce bilgisayarını karıştırırken başka bir msn adresi kullandığını öğrendim. Sohbet geçmişine baktım, yazlıktan tanıdığı aynı semtte oturduğu bir kızla sevgili olmuş. Birkaçdır devam ediyormuş ilişkileri. Tabi kızın benim varlığımdan haberi bile yok. Yalvarmalar, yeminler vs. Yine affettim. Msn kullanmayacağına yemin etti ama yine kullanmaya devam etti biliyorum. Özetle, sadakatsizlik yapmış bir kocam var.
Gelelim diğer meseleye, inanılmaz sorumsuz. Evlendiğimizden beri 6 ay çalışmadı bile. Önceleri çalışıyordu, işten ayrıldı. Lise mezunu, bir mesleği yok. Zorla iş buldu birkaç ay önce, şimdi ayrılmak için fırsat kolluyor. Ben çalışırken zorla kredi çektirdi, düğünden kalan borçları kapatmak için. Bir kere bile ödemedi, önce ben maaşımla ödedim sonra düğünde takılan altınları bozdurdum. Şimdi altın da kalmadı. Borç içindeyiz, ki bu kredi hariç başka borçlar da var. Neredeyse 10 bin tl. Ödemiyor. Bunalınca da bana saldırıyor. Fiziki şiddet yok ama küfür, hakaret. Ağzına geleni sayıyor, en ağır küfürleri savuruyor. Alttan alıyorum bazen de iş büyük kavgaya dönüşüyor. Sürekli üstüme geliyor, baskı altında yaşıyorum. Maddi sıkıntılarımız çok büyük, su, ekmek bile alamadığımız günler çok. Hiç sesimi çıkarmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı. Sadakatsiz, sorumsuz.
Şimdi kendinizi benim yerime koyun, boşanmakta haksız mıyım? Artık düzelme şansı olduğuna inanmıyorum. Boşanmak istiyorum, bana yardım edin lütfen
Durduğun kabahat.
Birsüre iş bulamamasını anlarım.Borcunuzun çok olmasınıda anlarım..Hatta evlenmeden önceki ihanetide anlarım..
Ama aylarca işsiz durmasınız zorla bulduğu iştende bukadar borç varken çıkmak için fırsat kollaması
Sizi borclarla baş etmek konusunda tek başınıza bırakmasını ANLAYAMAM..
İhaneti kimse onaylamaz.Keşke olmasa..Ama madem oldu bir cahillik bir boşluk vb.sizde affettiniz
EVLenmeden önce olanları unuttunuz düğünden sonra yeni sayfa açtınız diyelim
Eee hadi aşırı affedici olalaım evlendikten sonra yaptığınıda unutalım..
Ama sizin eşiniz evlenmeden önce sonra defalarca yakalamışsınız yapmaya devam etmiş..
Eğer pişman olsaydı devamı gelmezdi.Eşiniz pişman değil ihanetten..
Yetmiyormuş gibi birde hakaret ediyor diyorsunuz..
Budurumlar affedilecek şeyler değil heleki hepsibir arada çekilir dert değil..
Hiç durmayın derim ben yazıktır sizinde anneniz babanız var yazdıktır..
Hiç çektirmeyin kendinize böyle büyük bir eziyeti..