• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdim! Lütfen yardım edin

Merhaba,

Bugüne kadar hep okuyucuydum ama artık benim de derdimi paylaşma zamanım geldi galiba. Sorun eşim, sorumsuz, sadakatsiz… 2 yıldır evliyiz beraberliğimizse 7 seneyi buluyor. Çıktığımızın 5. senesinde filan beni aldattığını öğrendim. İlk kez telefonunu karıştırdım onda da bir kızdan gelmiş mesajları yakaladım. Allah bilir öncesinde neler vardı. Mesajda “senden sonra kimseye sarılıp uyumadım” yazıyordu. Eski sevgilim mesaj attı filan dedi ama en azından 20 mesaj vardı. Eski sevgilisi olması imkansız çünkü neredeyse liseden beri çıkıyoruz. Neyse ayrıldık. Yeminler etti, yapmadım dedi vs. Neyse affettim. Sonrasında msn yazışmalarını gördüm. Başka kızlar, bayağı sevgili muhabbetinde olduğu birkaç kız vardı. Cinsel içerikli sohbetler vs. Neyse kavga ettik. Önce beni suçladı, bilgisayarını nasıl karıştırırmışım filan. Birkaç hafta sonra yine affettim. Msn kullanmasını yasakladım. Daha sonra, evlenmemizden bir sene kadar önce bilgisayarını karıştırırken başka bir msn adresi kullandığını öğrendim. Sohbet geçmişine baktım, yazlıktan tanıdığı aynı semtte oturduğu bir kızla sevgili olmuş. Birkaçdır devam ediyormuş ilişkileri. Tabi kızın benim varlığımdan haberi bile yok. Yalvarmalar, yeminler vs. Yine affettim. Msn kullanmayacağına yemin etti ama yine kullanmaya devam etti biliyorum. Özetle, sadakatsizlik yapmış bir kocam var.
Gelelim diğer meseleye, inanılmaz sorumsuz. Evlendiğimizden beri 6 ay çalışmadı bile. Önceleri çalışıyordu, işten ayrıldı. Lise mezunu, bir mesleği yok. Zorla iş buldu birkaç ay önce, şimdi ayrılmak için fırsat kolluyor. Ben çalışırken zorla kredi çektirdi, düğünden kalan borçları kapatmak için. Bir kere bile ödemedi, önce ben maaşımla ödedim sonra düğünde takılan altınları bozdurdum. Şimdi altın da kalmadı. Borç içindeyiz, ki bu kredi hariç başka borçlar da var. Neredeyse 10 bin tl. Ödemiyor. Bunalınca da bana saldırıyor. Fiziki şiddet yok ama küfür, hakaret. Ağzına geleni sayıyor, en ağır küfürleri savuruyor. Alttan alıyorum bazen de iş büyük kavgaya dönüşüyor. Sürekli üstüme geliyor, baskı altında yaşıyorum. Maddi sıkıntılarımız çok büyük, su, ekmek bile alamadığımız günler çok. Hiç sesimi çıkarmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı. Sadakatsiz, sorumsuz.
Şimdi kendinizi benim yerime koyun, boşanmakta haksız mıyım? Artık düzelme şansı olduğuna inanmıyorum. Boşanmak istiyorum, bana yardım edin lütfen

Durduğun kabahat.

Birsüre iş bulamamasını anlarım.Borcunuzun çok olmasınıda anlarım..Hatta evlenmeden önceki ihanetide anlarım..

Ama aylarca işsiz durmasınız zorla bulduğu iştende bukadar borç varken çıkmak için fırsat kollaması

Sizi borclarla baş etmek konusunda tek başınıza bırakmasını ANLAYAMAM..

İhaneti kimse onaylamaz.Keşke olmasa..Ama madem oldu bir cahillik bir boşluk vb.sizde affettiniz

EVLenmeden önce olanları unuttunuz düğünden sonra yeni sayfa açtınız diyelim

Eee hadi aşırı affedici olalaım evlendikten sonra yaptığınıda unutalım..

Ama sizin eşiniz evlenmeden önce sonra defalarca yakalamışsınız yapmaya devam etmiş..

Eğer pişman olsaydı devamı gelmezdi.Eşiniz pişman değil ihanetten..

Yetmiyormuş gibi birde hakaret ediyor diyorsunuz..

Budurumlar affedilecek şeyler değil heleki hepsibir arada çekilir dert değil..

Hiç durmayın derim ben yazıktır sizinde anneniz babanız var yazdıktır..

Hiç çektirmeyin kendinize böyle büyük bir eziyeti..

En başında bunca yalana ve aldatmaya göz yumarak evlenmiş,hata yapmışsınız.Aslında kaçınılmaz bir sonmuş sizin ki.Daha flört döneminde başlayan ve evlilikte daha farklı noktalara giden kötü bir gidişat var.Boşanmanız hayırlı olur gibi gözüküyor.Ama son karar elbette sizin.​

zaten böyle bir insanla evlenerek hata yapmışsın seni defalarca aldatmış affetmişsin perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.

Adamın Kendine Saygısı Yok ki, Sana Olsun..
Erkek Dediğin Kadın Çalışırken Evde Bir Yerleri Yayıp Yatmaz..

Yazık Sana da Yazık..
Allah'ım Senin Yardımcın Olsun..

İşaalah içinde bulunduğun durumdan kurtulursun da böyle bir adam seni evlenmeden aldatmış hemde defalarca neden evlenirsin hadi evlendin ne diye böyle birine güvenip kredi çekersin, işin kötüsü hala bekliyosun bir an önce kurtul.

hatayı en basta yapmıssın ne mal olduğunu belli etmiş sana ama sen evlenmişsin.ve hala inatla devam ettiriyorsun ne diyeyeim ki

Allah yardım etsin işiniz zor.Ama oldukça mantıklı adım atmaya çalışın.Boşanma fikrinden haberi var mı?.Zorluk çıkarır mı?Bir şekilde yaptıklarını kanıtlamaya bakın elinizde kanıt bulunsun.Okuduğumuz kadarıyla boşanma sürecinde hep erkekler zorluyor olayı.En azından zararın az olur.Ailen de destekse zaten beklemez bu durumda bir şey değiştirmez.Sizde kendi hayatınız bakarsınız.UMARIM MUTLU OLURSUNUZ...

Krediyi siz çekmekle hata yapmışsınız. Tabi böyle olacağını bilmiyordunuz ya da düşünmek istemiyordunuz. Korkarım ödemek zorundasınız. Borçlu siz olduğunuza göre. Eşinizden de nasıl nafaka alırsınız bilmiyorum.
Bir iş bulursunuz umarım. Başınıza daha kötü şeyler gelmeden. Ve umarım bir daha da ömrünüz boyunca o adamla karşılaşmazsınız

Boşanmaya karar verdim demişsiniz zaten. Evet boşanmalısınız. pek umut görünmüyor malesef. ama boşanırken erkekler o kadar çirkinleşiyor ki, zaten şu anda bile hakaret vs sözkonusuymuş. boşanma aşamasında tanıyamazsınız bile eşinizi. Bu yüzden, önce konuşmalısınız. Krediyi siz çekmişsiniz. Banka borç kimin borcu diye bakmaz kredi sizin adınıza ise borçlu sizsiniz elbette boşanırken mahkemede bunları da gündeme getirebilirsiniz ama bu arada borca eklenen faizler ne olacak? Borcu nasıl kapatacağınızı konuşun, bu konuda anlaşmaya çalışın yoksa başınız daha da belaya girer. ailenizle konuşun, kararlı olduğunuzu belirtin ve yardım isteyin.

Allah gönlünüze göre versin, bir an önce iş bulursunuz inşallah..

canım ben senin yerinde olsam evlenmezdim bile hadi evlendin diyelim eee yine aynı hakaret saygısızlık v.s.
hiç düşünme bile tatlım kendine olan saygını korumak adına ayrıl.mutlaka üzülürsün ama ilerde yaşayacağın
üzüntüler kadar olmaz.onunla evli kalarak kendine bu kötülüğü yapma canım.dünya onun etrafında dönmüyo
emin ol o da böyle bi karar vermenden çok memnun olacaktır:47:kendini daha fazla yıpratma derim ben:kkk:
bu arada çocuğun var mı canım:26:

canım ben senin yerinde olsam evlenmezdim bile hadi evlendin diyelim eee yine aynı hakaret saygısızlık v.s.
hiç düşünme bile tatlım kendine olan saygını korumak adına ayrıl.mutlaka üzülürsün ama ilerde yaşayacağın
üzüntüler kadar olmaz.onunla evli kalarak kendine bu kötülüğü yapma canım.dünya onun etrafında dönmüyo
emin ol o da böyle bi karar vermenden çok memnun olacaktır:47:kendini daha fazla yıpratma derim ben:kkk:
bu arada çocuğun var mı canım:26:
hayır çocuğum yok.

Boşanmaya karar verdim demişsiniz zaten. Evet boşanmalısınız. pek umut görünmüyor malesef. ama boşanırken erkekler o kadar çirkinleşiyor ki, zaten şu anda bile hakaret vs sözkonusuymuş. boşanma aşamasında tanıyamazsınız bile eşinizi. Bu yüzden, önce konuşmalısınız. Krediyi siz çekmişsiniz. Banka borç kimin borcu diye bakmaz kredi sizin adınıza ise borçlu sizsiniz elbette boşanırken mahkemede bunları da gündeme getirebilirsiniz ama bu arada borca eklenen faizler ne olacak? Borcu nasıl kapatacağınızı konuşun, bu konuda anlaşmaya çalışın yoksa başınız daha da belaya girer. ailenizle konuşun, kararlı olduğunuzu belirtin ve yardım isteyin.

Allah gönlünüze göre versin, bir an önce iş bulursunuz inşallah..

annemle konuştum birkaç gün önce, herşeyi anlatmadım tabi. İlk sözü "hiç uzatma boşan" oldu. Son kararı bana bırakıyor tabi, ama sen mutluysan be nde mutluyum kızım diyor

Krediyi siz çekmekle hata yapmışsınız. Tabi böyle olacağını bilmiyordunuz ya da düşünmek istemiyordunuz. Korkarım ödemek zorundasınız. Borçlu siz olduğunuza göre. Eşinizden de nasıl nafaka alırsınız bilmiyorum.
Bir iş bulursunuz umarım. Başınıza daha kötü şeyler gelmeden. Ve umarım bir daha da ömrünüz boyunca o adamla karşılaşmazsınız

Nafaka filan hiç birşey istemiyorum. Başıma sardığı borçları kapatsın yeter

Durduğun kabahat. Ne için bekliyorsun? DEğişeceğini düşünüyor musun? Onsuzluk mu zor geliyor. Sen zaten tek başına hayatını sürdürüyorsun, bir de ona bakıyorsun, neyin karşılığında, sevgi yok, sadakat yok, güzel söz yok, maddi manevi yok da yok

haklısınız. ama insan her zaman kendine dışarıdan bakamıyor, durumu sağlıklı göremiyor. ne diyeyim, çok doğru sözleriniz

haklısınız. ama insan her zaman kendine dışarıdan bakamıyor, durumu sağlıklı göremiyor. ne diyeyim, çok doğru sözleriniz

canım çalışıyormuşsun annende desteklemiş seni çocuğunda yokken bir an önce boşan bence de sonra işler daha da kötü hale gelmesin...kredi borcunu da ödersin çalışıyormuşsun sonuçta ailen de destek olur... Allah yardımcın olsun:71:

Ne bekliyorsunuz ki ben onu anlamadım ..
Balık baştan kokarmış .. kocanızın hiç ama hiç suçu yok .. siz bile bile lades demişsiniz ..
Adam uçkur duşkunu aç gözlü , sorumsuz bıri .. daha basında yapmış yapacağını .. Siz hala onu sırtınızda küfe gb tasıyorsunuz .. Çok yazık .. o can size emanet hayat gelip geçici .. yakmayın kendizi.. Kurtulun bir an önce ..

böyle biriyle neden evlendin ki
seni defalarca aldatmış biri ile evlenmen büyük hata zaten
birde üstüne sorumsuzluğunu hakaretlerini çekiyorsun yazık değil mi sana:26:
arkana bile bakmadan kaç kurtul bu adamdan:19:

Merhaba,

Bugüne kadar hep okuyucuydum ama artık benim de derdimi paylaşma zamanım geldi galiba. Sorun eşim, sorumsuz, sadakatsiz… 2 yıldır evliyiz beraberliğimizse 7 seneyi buluyor. Çıktığımızın 5. senesinde filan beni aldattığını öğrendim. İlk kez telefonunu karıştırdım onda da bir kızdan gelmiş mesajları yakaladım. Allah bilir öncesinde neler vardı. Mesajda “senden sonra kimseye sarılıp uyumadım” yazıyordu. Eski sevgilim mesaj attı filan dedi ama en azından 20 mesaj vardı. Eski sevgilisi olması imkansız çünkü neredeyse liseden beri çıkıyoruz. Neyse ayrıldık. Yeminler etti, yapmadım dedi vs. Neyse affettim. Sonrasında msn yazışmalarını gördüm. Başka kızlar, bayağı sevgili muhabbetinde olduğu birkaç kız vardı. Cinsel içerikli sohbetler vs. Neyse kavga ettik. Önce beni suçladı, bilgisayarını nasıl karıştırırmışım filan. Birkaç hafta sonra yine affettim. Msn kullanmasını yasakladım. Daha sonra, evlenmemizden bir sene kadar önce bilgisayarını karıştırırken başka bir msn adresi kullandığını öğrendim. Sohbet geçmişine baktım, yazlıktan tanıdığı aynı semtte oturduğu bir kızla sevgili olmuş. Birkaçdır devam ediyormuş ilişkileri. Tabi kızın benim varlığımdan haberi bile yok. Yalvarmalar, yeminler vs. Yine affettim. Msn kullanmayacağına yemin etti ama yine kullanmaya devam etti biliyorum. Özetle, sadakatsizlik yapmış bir kocam var.
Gelelim diğer meseleye, inanılmaz sorumsuz. Evlendiğimizden beri 6 ay çalışmadı bile. Önceleri çalışıyordu, işten ayrıldı. Lise mezunu, bir mesleği yok. Zorla iş buldu birkaç ay önce, şimdi ayrılmak için fırsat kolluyor. Ben çalışırken zorla kredi çektirdi, düğünden kalan borçları kapatmak için. Bir kere bile ödemedi, önce ben maaşımla ödedim sonra düğünde takılan altınları bozdurdum. Şimdi altın da kalmadı. Borç içindeyiz, ki bu kredi hariç başka borçlar da var. Neredeyse 10 bin tl. Ödemiyor. Bunalınca da bana saldırıyor. Fiziki şiddet yok ama küfür, hakaret. Ağzına geleni sayıyor, en ağır küfürleri savuruyor. Alttan alıyorum bazen de iş büyük kavgaya dönüşüyor. Sürekli üstüme geliyor, baskı altında yaşıyorum. Maddi sıkıntılarımız çok büyük, su, ekmek bile alamadığımız günler çok. Hiç sesimi çıkarmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı. Sadakatsiz, sorumsuz.
Şimdi kendinizi benim yerime koyun, boşanmakta haksız mıyım? Artık düzelme şansı olduğuna inanmıyorum. Boşanmak istiyorum, bana yardım edin lütfen

Valla canım kimseye boşan et demem ama eşin balmış ki sen çalışıyorsun borçlar için kendini de yıpratıyorsun ekmek elden su gölden deyip kolaya kaçıyor. Ben senin yerinde olsam en kısa sürede boşanırdım bu şekilde nereye kadar daha sabredebilirsin ki. Resmen seni kullanıyor. Başta zaten affetmekle yanlış yapmışsın. Huylu huyundan vazgeçmez ki, elinde işinde var madem ayrıl bence. Sen yeterince özveride bulunmuşsun. Analarımız bizi böylelerini çekelim diye mi doğurdu. Bence en kısa sürede boşan...

Back