Süt kanal tıkanıklığı yardım edin lütfen

Heyecanmm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
13
3
30
Herkese merhaba;
Oğlum 11 ayının içinde daha öncede süt kanalım tıkandı ama sık sık emzirerek geçirdim. Bu kez geçmiyor pompa ile çekmeye çalıştım süt bile gelmiyor göğsümün yarısı sertleşti, duş aldım sıcak kompres yaptım ama geçmiyor çok canımı yakıyor. Ara ara hep pompayla deniyorum ama süt yok göğsüm ise çok şiş.ne yapmalıyım yaşayan varmı? Ve son olarak doktor son çare ise hangi bölüöe randevu almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen?

Hastahane tipi pompa kullanmayı deneyebilirsiniz. Pekçok hastahane kiralıyor. Öyle bir imkanınız yoksa genel cerrahi bakıyor bu tarz durumlara. Tıkanıklık kaynaklı mastit başlangıcı olabilir ve antibiyotik kullanmanız gerekebilir. O yüzden ihmal etmeyin

bebeğinizi ters emzirerek süt kanallarını açabilirsiniz. diyelim ki tıkalı olan sağ, soldan meme verecekmiş gibi yatırın sağ memeyi verin. inşallah geçer.

Bende de oldu geçenlerde. Antibiyotik kullandım birde fito krem. Ayrıca duşta sıcak suyu açıp sağma hareketi yaptım. Duşta patlamıştı. Sarı renkli kabarcık gözüküyor mu?

Ters yatis pozisyonuyla emzirebilirsiniz. Memenizin sisen yerine yavrunuzun cenesini yapistirarak yaparsaniz her emiste sertligi eritir.

Gecmis olsun.

Eklentiler

• FC9E85F9-0826-40B7-9C4E-0D8CD7C9F134.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…