sorumu öğretmen arkadaşlara soruyorum.ben 30 ocakta doğum yaptım.branş öğretmeniyim.mayıs başında göreve başlamam gerekiyor.torba yasada yapılan değişiklikle günde 3 saat süt izni var.normal eğitim yapan bir okulda çalışıyorum.öğleden önce 3 saat süt izni kullansam öğleden önceki 4 saatlik derse girmemiş oluyorum.sadece öğleden sonraki 2 saatlere girmeyi düşünüyordum.yani haftada 10 saat oluyor.maaş karşılığı bile olmuyor.zorunlu girmemiz gereken ders saati var mı.bu şekilde kullanabilirmiyim.bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olurmusunuz?
merhaba,ben de öğretmenim,haftaya da çalışmaya başlayacam,haftad 15 saat zorunlu olarak derse girmen gerekiyor maaş karşılığı olarak,eğer bu 15 saati okulunda dolduramazsan yani yeteri kadar branşında ders yoksa başka bir okula görevlendirme yapılması gerekiyor.süt izninin 3 saat olduğu iyi olmuş,önceden 1.5 saatti ama bence öğretmenler için söylüyorum bu süreyi öğleden sonra ders vermeyerek ya da sabah ilk 3 saati boşaltarak düzenlerler idareciler bence.
3 saat süt izni var ya bunu ders bazındamı alırlar yoksa saat olarak mı.8.30 da ders başlıyor 40 dak ders 10 dak teneffüs.böyle olurda öğleden önce 4 saate hiç girmemek gerekiyor. o zamanda 15 saat derse giremem
Bende öğretmenim.Banada süt izni kullanrıdmadılar daha doğrusu 20dkda git gel dediler.Süt izni müdürün insiyatifinde yani Hele 1-2-3 okutuyorsanız çok zor.Bu yüzden branşçılar çok daha rahat.