• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Süt içmeye nasıl alıştırıcam?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet meyveyi çok seviyor onlara hayır demiyor ama sularını içmiyor. Ben kahvaltı ve öğle yemeği arasında mutlaka kivi veriyorum bağışıklık sistemi için önemli diye okumuştum. Memeyi gündüzleri sadece uyurken emiyoruz. Dr muz çok kilo takıntılı biri değil, dr kilosu az mı dediğim zaman hayır çok geride bi kilomuz yok diyor. 1.5 ay önce laranjit olduk hasta olmamız yarım kilomuzu götürdü. Makarna demişsiniz makarnayı 3 öğün versem hayır demez ama işte ne kadar sağlıklı sürekli makarna da:S haftada 1gün makarna veriyorum

Evet meyveyi çok seviyor onlara hayır demiyor ama sularını içmiyor. Ben kahvaltı ve öğle yemeği arasında mutlaka kivi veriyorum bağışıklık sistemi için önemli diye okumuştum. Memeyi gündüzleri sadece uyurken emiyoruz. Dr muz çok kilo takıntılı biri değil, dr kilosu az mı dediğim zaman hayır çok geride bi kilomuz yok diyor. 1.5 ay önce laranjit olduk hasta olmamız yarım kilomuzu götürdü. Makarna demişsiniz makarnayı 3 öğün versem hayır demez ama işte ne kadar sağlıklı sürekli makarna da:S haftada 1gün makarna veriyorum

hasta olmasi da istahini tetiklemistir benim oglumda girp gecirdikten sonra iki üc hafta neredeyse hic birsey yemedi kus kadar yiyip bol bol sivi tüketiyordu.

tabi makarna hergün verilmez ama haftada iki üc kez sebzelerle beraber soslandirirsin istahini acar , benimki pirinc pilavini cok sever bende biraz pirinc yaninada yapitigim sebzeyi katip veriyorum .
o yasta cocuklar yetiskinler gibi tabak tabak sebze yemiyor, ha yiyen cocuklar yok mu var tabi. daha 7 aylik olupta dolma yiyen cocuk gördüm , daha dogrusu annesi ne verse götürüyordu cocuk( masallah).onlar sansli anneler diyelim .

, Allah yardimcin olsun cocuk büyütmek kolay degil iyiki bilgi alabilecegimiz internet kitap ve doktorlar var .

Saol herkesin yardımcısı olsun hele iştahsız çocukların annelerine bol bol sabır diliyorum insan acayip stres oluyor. Cevapların için teşekkür ederim...

Back