SÜT DÜĞÜMLENMESİ SONRASI

Kummsaati

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
133
109
33
Merhaba , bir sorum olacak yaşayan varsa cicevaplarsa çok sevinirim
Mastit değil ama göğüste düğümlenme yaşadım sol tarafta , masajla vs indi şiş olan yer . Ama 5.gün bitti benim iki göğsümden de gelen süt hala artmadı . Bir hafta sürer eskiye dönmesi dediler ama süre de dolmak üzere . Başına gelen var mi ? Sütü artan var mı? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum sütünüz ne zaman tekrar arttı?

Merhaba, benim sezaryen sonrası üçüncu gün sütüm gelmişti fakat bebeğim tam bosaltamadigi için bir gün sonra göğüslerim taş gibi sertleşti ve süt dugumleri oldu. Pompa+soğuk uygulama ile süt dugumleri geçti derken bu seferde dört gün sonra falan sol göğsümde mastit oluştu antibiyotik tedavisi ile geçti nerdeyse bir hafta oluyor ama sutumun miktarı eskisine göre daha fazla 🌸 biraz uzun oldu ama demem o ki süt dugumleri geçti diye birden süt yapacak şeyleri çok fazla tüketip mastit olmayın benim gibi 😅😅 inşallah sütünüz artar ama sutunuzun yettiğine inanın diyorlar inşallah yardımcı olabilmişimdir ♥️

Geçmiş olsun size de ,benim korkum bu azalan sütün tekrar artmaması . Tam bir haftada mi geçti sizin acaba?

Canım ben en az 7 8 kere yaşadım sanırım birinde birşey olmadı ama diğerinde sütüm azaldı zamanla düzeldi süreyi tam bilmiyorum ama 1 haftadan daha uzun olduğu kesin bol bol emzir emzirdikçe sütün artacak stres yapma yaptığın için gelmez birde relax ol bol bol su iç güzel beslen geçmiş olsun

Canım ben en az 7 8 kere yaşadım sanırım birinde birşey olmadı ama diğerinde sütüm azaldı zamanla düzeldi süreyi tam bilmiyorum ama 1 haftadan daha uzun olduğu kesin bol bol emzir emzirdikçe sütün artacak stres yapma yaptığın için gelmez birde relax ol bol bol su iç güzel beslen geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏🏻

X