- 20 Mart 2008
- 141.900
- 213.789
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
cok tesekkur ederim hanimlar sagolun![]()
Rica ederiz tekrardan başarılar diliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim hanimlar sagolun![]()
sanada basarilat ablacım simdi gordum tarifi harika gorunuyorRica ederiz tekrardan başarılar diliyorum.![]()
sanada basarilat ablacım simdi gordum tarifi harika gorunuyor![]()
tesekkur ederim:)Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
tesekkur ederim evet denemenizi tavsiye ederim hazirindan daha guzel oldu kizim kac tane yedi sayamadim:)Hazirini almaktansa boyle yapmak daha guzelmis, ellerinize saglik cok begendim basarilar diliyorum
Oh masallah yarasin civciv hanimatesekkur ederim evet denemenizi tavsiye ederim hazirindan daha guzel oldu kizim kac tane yedi sayamadim:)
tesekkur ederimEllerine sağlık başarılar :)
tesekkurler:)ellerine sağlık :) başarılar
tesekkur ederimEllerinize sağlik başarılar dilerim :) ❣
kuzum benim cok mutlu oldum tesekkur ederim dene mutlakaOooofff oooooffff süt dilimi bayilirimmmmmmellerine emegine saglik cicegim cok guzel olmus bayildim.yarismada basarilar diliyorum
tek kelimeyle harika can evimden vurdun beni
![]()
Ellerine sağlık canım ,daha önce kekini tavada krep şeklinde bohça şeklinde olarak denemiştim ama oyalayıcı idi.Bu tarifin fırında pişirilip hem daha sağlıklı hem daha kolay ,hem daha şık olmuş,kızım için mutlaka deneyeceğim bu tarifi,başarılar dilerimuzun bi aradan sonra merhaba hanımlar:)
yemeye doyamadigim bi tarifle karşınızdayım umarim dener beğenirsiniz
geçelim tarifimee
malzemeler
keki icin;
2 yumurta
1.5 fincan toz seker
1.5 fincan süt
1 fincan siviyag
1.5 yemek kasigi kakao
1 sb un
yarim paket kabartma tozu
kremasi icin;
1 kutu krema (200 ml)
1 poset krem santi
2 yemek kasigi süt
2-3 damla limon
Eki Görüntüle 2118690
öncelikle kremamizi hazirliyoruz. tum malzemeleri karistirma kabina alip cirpiyoruz ve sogumasi icin dolaba koyuyoruz.
püf nokta; kremanin soguk olmasi gerekiyor. yapar yapmaz dolaba koyun.
Eki Görüntüle 2118692
kremamiz hazir. simdi kek hamuruna geciyoruz. yumurta ve sekeri 5 dakika kadar çırpıyoruz daha sonra diger malzemeleri koyup cirpiyoruz.
Eki Görüntüle 2118695 Eki Görüntüle 2118696
borcama yagli kagit serip karışımı döküyoruz. 180 derece firinda 20 dakika kadar pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2118698
pistikten sonra firindan cikarip kesme tahtasi veya ustunde kesebilecegimiz bi yere koyup cikariyoruz. Eki Görüntüle 2118699
dilimleri istediginiz sekilde kesebilirsiniz ister dikdortgen seklinde ister kare seklinde size kalmis. ben dikdortgen kestim.
Eki Görüntüle 2118700
kestiginiz dilimleri de yandan tekrar kesiyoruz resimde goruldugu gibi. ve kestigimiz alt kisimlari borcama geri diziyoruz.
Eki Görüntüle 2118701
arasina kremamizi sürüyoruz .
ve ust kisimlarini kapatiyoruz.
Eki Görüntüle 2118702 Eki Görüntüle 2118703
buzdolabinda 2 3 saat bekledikten sonra yemeye hazir. cocuklariniza misafirlerinize hazirlayabilirsiniz. kizim severek yiyor. marketten aldığımızdan cok daha guzel ve daha saglikli umarim dener begenirsiniz kk hanimlari..:)
rakibelerime yarismada basarilar.
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2119518
Eki Görüntüle 2119520
Eki Görüntüle 2118704 Eki Görüntüle 2118705 Eki Görüntüle 2118707 Eki Görüntüle 2118708
mutlaka dene cnm yorumunu bekliyorum sonra:) cok tesekkur ederim cnmEllerine sağlık canım ,daha önce kekini tavada krep şeklinde bohça şeklinde olarak denemiştim ama oyalayıcı idi.Bu tarifin fırında pişirilip hem daha sağlıklı hem daha kolay ,hem daha şık olmuş,kızım için mutlaka deneyeceğim bu tarifi,başarılar dilerim