• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süt buharı ve maydonoz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar maydonoz hamile kalmaya çalışıyorum bir akraba süt buharı ve maydonoz u Önerdi bu tarifi uygulayan ve hamile kalan var mı çok merak ediyorum aslında inanmam böyle şeylere ama denemekle birsey kaybetmem diye düşünüyorum

Bu sanırım tüpleri kapalı olanlar için bana da çok çok saçma geliyordu yine de denedim geçen ay adetim bitti. Ertesi gün üç gün boyunca yaptım. Doktor aslında adetin biter bitmez gel rahim filmi cekelim dedi. Ben de ilaç tedavi ve çatlama iğnesi bir ay deneyip sonra cekelim dedim. O da olur dedi. Suan 12. Gün önce çatlama iğnesi oldum . Bekliyorum. Süt maydonoz Buhari da yaptım olur da tüp tıkanıklığı varsa diye. Bu ay da olmazsa çocuk bir ay daha çatlama iğnesi yapıp sonra film çektireceğim

Bu sanırım tüpleri kapalı olanlar için bana da çok çok saçma geliyordu yine de denedim geçen ay adetim bitti. Ertesi gün üç gün boyunca yaptım. Doktor aslında adetin biter bitmez gel rahim filmi cekelim dedi. Ben de ilaç tedavi ve çatlama iğnesi bir ay deneyip sonra cekelim dedim. O da olur dedi. Suan 12. Gün önce çatlama iğnesi oldum . Bekliyorum. Süt maydonoz Buhari da yaptım olur da tüp tıkanıklığı varsa diye. Bu ay da olmazsa çocuk bir ay daha çatlama iğnesi yapıp sonra film çektireceğim
Bende doktora gittim ve önce rahim filmi çekelim daha sonra tedaviye başlayalım dedi kapalıysa tedavi işe yaramaz dedi çok korkuyorum ama çektirip rahatlamak en iyisi. Bu uygulama prolaktin i yükseltiyormuş o yüzden yapmaktan vazgeçtim benim yüksekti

Evet bana da doktor cekelim dedi ben de korktum. Ama sanırım mecbur çektireceğim. En iyisi çektirmek aslında benim bulunduğum yerde pek doktor seçeceğim de yok o yüzden erteledim. Prolaktini yükselttiğini duymamıştım neden acaba. Pko var mi

Bende doktora gittim ve önce rahim filmi çekelim daha sonra tedaviye başlayalım dedi kapalıysa tedavi işe yaramaz dedi çok korkuyorum ama çektirip rahatlamak en iyisi. Bu uygulama prolaktin i yükseltiyormuş o yüzden yapmaktan vazgeçtim benim yüksekti
Buhar nasıl prolaktini yükseltecek ki

Ben geçen ay yaptım ben de işe yaramadı. Bu ay gidip film çektireceğim tıkanıklık var mı bilmiyorum bilmeden yaptım

Bende tikaniklik yok (hsg cektirmistim) ama yine de bu ay sut maydanoz kaynattim icine de raki koydum 5 kere falan yaptim
Bakalim sonuc alirsam yazarim

Rahim filmi nasıl dı zor birşey mi ben çok stresliyim
O kadar kolay ki hic hissetmedim bile. Girerken aglarak girmistim burdakileri okuyup stres olmustum cikarken cok kizdim kendime bosuna strese sokmusum kendimi. Bazi insanlarin cani cok tatli o yuzden yazilanlara inanmayin lutfen. Ben echomar’da cevdet hocaya cektirdim. Ne canim acidi ne baska bisey. Siz de cok kolay atlatirsiniz hic stres olmayin

O kadar kolay ki hic hissetmedim bile. Girerken aglarak girmistim burdakileri okuyup stres olmustum cikarken cok kizdim kendime bosuna strese sokmusum kendimi. Bazi insanlarin cani cok tatli o yuzden yazilanlara inanmayin lutfen. Ben echomar’da cevdet hocaya cektirdim. Ne canim acidi ne baska bisey. Siz de cok kolay atlatirsiniz hic stres olmayin
Benimki anestezili olacak o yüzden Korkuyorum

aynı ay klomen çatlatma iğnesi spioğn kürü ve süt buharını yaptım oldu artık ne kolaylık sağladı bilmiyorum

Soğan kürüne ne zaman başladınız. Ve süt buharını ne zaman yaptınız. Bu arda tebrik ederim. Açıklarsanız çok sevinirim
Tşkr ederim darısı başınıza inş
Hepsini aynı ay başadım reglin 5. Günü hem soğan kürü hem klomen başladım süt buharı da aynı şekilde regl bittikten sonra 3-4 günde bir 3 kere yaptım ilişki öncesinden (sütü kaynatıp maydanoz koydum etek giyip buharına oturdum)

Bu kürün yumurtalıklara zarar verdiğini okumuştum bilinçsiz denemeyin kızlar

Back