Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile değilim ve çocuğum yok fakat her iki görüşümde ki süt bezlerini şiş sertleşmiş büyümüş ve ağrıyor bununla daha önce karşılaşan ve neden olduğu bilem var ise yardım edebilir mi?
Hamile değilim ve çocuğum yok fakat her iki görüşümde ki süt bezlerini şiş sertleşmiş büyümüş ve ağrıyor bununla daha önce karşılaşan ve neden olduğu bilem var ise yardım edebilir mi?
Çocuk gelişimi uzmanıyım sağlık derslerinden biliyorum. Genelde emziren kadınlarda görülür. Teşekkür ederim randevu aldım ama 1 hafta var ağrılarım çok o yuzden sormak istedim
Bende de vardı baya şişlik acı uzun süredir sonra genel cerrahiye gidiyim dedim nolur nolmaz diye hiçbir şey demedi ultrasona randevu verdi ogun zaten adet oldum 8 gün erken oldum yani kanamadan sonra geçti sertlik ağrı
Bende de vardı baya şişlik acı uzun süredir sonra genel cerrahiye gidiyim dedim nolur nolmaz diye hiçbir şey demedi ultrasona randevu verdi ogun zaten adet oldum 8 gün erken oldum yani kanamadan sonra geçti sertlik ağrı
Çok teşekkür ederim benimde 10 gun var inşallah adet belirtisidir. Bende kadin doğuma aldım mamografi için. Ailemden 2 kisi göğüs kanseri oldu o yüzden çok korkuyorum.