K katpmerve Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 27 0 6 34 Kahramanmaraş 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katpmerve #1 selam ark. bu aralar vajinamdan sut beyazı akıntı geliyo hiç bugunde baktımda kopkluydu hiç bıse bılmıyorm yardımcı olur yazarakk [MENTION][/MENTION]
selam ark. bu aralar vajinamdan sut beyazı akıntı geliyo hiç bugunde baktımda kopkluydu hiç bıse bılmıyorm yardımcı olur yazarakk [MENTION][/MENTION]
I ipeklerim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2013 424 13 33 Adana 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katpmerve #2 katpmerve .!.: selam ark. bu aralar vajinamdan sut beyazı akıntı geliyo hiç bugunde baktımda kopkluydu hiç bıse bılmıyorm yardımcı olur yazarakk [MENTION][/MENTION] Genişletmek için tıkla... canım eger yapışkan şeklinde ve kokulu ise iltihap olabilir hemen drye görünmen lazım onun için fitil veriyor zaten
katpmerve .!.: selam ark. bu aralar vajinamdan sut beyazı akıntı geliyo hiç bugunde baktımda kopkluydu hiç bıse bılmıyorm yardımcı olur yazarakk [MENTION][/MENTION] Genişletmek için tıkla... canım eger yapışkan şeklinde ve kokulu ise iltihap olabilir hemen drye görünmen lazım onun için fitil veriyor zaten
K katpmerve Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 27 0 6 34 Kahramanmaraş 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katpmerve #3 ipeklerim .!.: canım eger yapışkan şeklinde ve kokulu ise iltihap olabilir hemen drye görünmen lazım onun için fitil veriyor zaten Genişletmek için tıkla... ya bende daha once iltihap oldu ama böle surekli beyaz akıntım olmadı 3 defa mantarda oldu kasıntılıydı ama 3 gun once az bıse peceteye pembe kan geldı korkuyorum aslında adet olunca gidecem
ipeklerim .!.: canım eger yapışkan şeklinde ve kokulu ise iltihap olabilir hemen drye görünmen lazım onun için fitil veriyor zaten Genişletmek için tıkla... ya bende daha once iltihap oldu ama böle surekli beyaz akıntım olmadı 3 defa mantarda oldu kasıntılıydı ama 3 gun once az bıse peceteye pembe kan geldı korkuyorum aslında adet olunca gidecem