Süt arttırma yöntemleri

ekutlu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
3
0
1
23
Süt arttırmak için kullanılan mide bulantısı hapları hakkında ne düşünüyorsunuz hangisini kullandınız üstüne arttıran var mı günde kaç kullandınız ve ne kadar sürede sütünüz arttı

Bana kadin doğum doktorum yazmıştı yan etkisi süt arttirir diye bir kutu içtim günde 1-2 tane şuan piyasadan kalkmış benim içtiğim yerine muadili vardır ama. Ben sagimla emzirmeyle bol suyla arttırdım 2. ayda mamayida azalttm.gunde 1-2 60 CC ye indirdim uyku önceleri veriyordum .ek gidayla mama bitti etkisi oldumu dersen okadar çaba sarfettimki , deyim yerindeyse bütün tuşlara bastım o iki ayda . Fişe takılı yasadim emzirme sağım derken uyumak için çok az zaman kalıyordu.

Hangi ilaçtı ki inanın bende tümm tuşlara bastım denemediğim şey kalmadi rezene tahin incir helva pekmez anne çayı su zaten demiyorum o kadar çok içiyorum ki artık dayanamadım başka ne yapabilirim diye araştırdım bu hapı duydum zaten bulantı haplarının hepsinin içeriğinde varmış sanırım prolaktin hormonunu arttıran şey ikizlerim var premeture ve emmiyolar sağıp vermeye çalışıyorum 44 gün küvezde kaldılar hep sağıp götürdüm eve geldiklerinde vaktim olmadı sağım yapmaya azaldı iyice çok üzülüyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…