Deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süt arttirma önerileri lütfeen!
- Konu Sahibi Diamoond
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
3 haftadır emziriyorum.
Her gün dut kaynatıp içiyorum 2 bardak.
Belki sizede faydası olur.
- 6 Temmuz 2023
- 5.909
- 23.310
- 268
- 19 Temmuz 2015
- 2.020
- 4.731
- 133
Denerim tesekkurler3 haftadır emziriyorum.
Her gün dut kaynatıp içiyorum 2 bardak.
Belki sizede faydası olur.
Malt içeceği sipariş verdim daha gelmedi ise yarar umarimlaak damla
Dut kurusu kaynat beybi
E bebekte satılan malt içecekler çok yaramıştı bana kısa süreliğine olsa da
Benim de en cok denemek istediğim o ama bebege bi yan etkisi yapar diye korkuyor insanSolgar çok iyi gelmişti bana ama bir süre sonra etkisi azaldı. Kişiden kişiye değişiyor bunların etkileri. Deneyip size iyi geleni bulacaksınız maalesef
- 19 Temmuz 2015
- 2.020
- 4.731
- 133
Niye yapsın ki?Benim de en cok denemek istediğim o ama bebege bi yan etkisi yapar diye korkuyor insan
- 14 Haziran 2023
- 7.023
- 22.222
- 268
- 33
Bestlak biraz arttırır bir süre sonra normale dönüyor, ama işe yarar fakat ben damla olarak mamma milks dropstan daha memmun kaldımDeneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Lactamil iyi geldi bana tavsiye ederim.
Hipp anne çayı içtim ama ben bir kaç şeyle kullandım. Tek başına yeterli midir dersen bilemiyorum.
Promalt hava sıcakken soğuk içince daha az şekerlisinin gideri var ama ben aşırı tatlıyı sevmediğim için içimi baydı. Az şekerli başka malt içecek içebilirsin alkolsüz.
Bestlaka basladim bugün 4. Gün biraz farketti ama başka takviyelerde eklemek istiyorum. Hipp çayının yanında ne kullanmistinizBestlak biraz arttırır bir süre sonra normale dönüyor, ama işe yarar fakat ben damla olarak mamma milks dropstan daha memmun kaldım
Lactamil iyi geldi bana tavsiye ederim.
Hipp anne çayı içtim ama ben bir kaç şeyle kullandım. Tek başına yeterli midir dersen bilemiyorum.
Promalt hava sıcakken soğuk içince daha az şekerlisinin gideri var ama ben aşırı tatlıyı sevmediğim için içimi baydı. Az şekerli başka malt içecek içebilirsin alkolsüz.
Ben fazla pimpirikliyim neredeyse sudan bile suphelenicemNiye yapsın ki?
- 14 Haziran 2023
- 7.023
- 22.222
- 268
- 33
Ben kombo yaptım hepsinden sıralı gün içine bölerek içtim. +4 litre de su tükettim.Bestlaka basladim bugün 4. Gün biraz farketti ama başka takviyelerde eklemek istiyorum. Hipp çayının yanında ne kullanmistiniz
Dere otu marul da süt arttırır.
- 17 Mart 2022
- 2.242
- 2.020
- 63
- 39
Kaç aylık bilmiyorum fakat gece emzirmelerini atlamayın. Emzirme sonrası sağım yapın yada günde en az bir kere powerpung (süper sağım ) yapın . En güzel sütü arttıran bol su ve emzirme +sağım. Dereotu tahin yesilsogan yulaf hergun tüketin.Deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
- 30 Mayıs 2015
- 4.791
- 11.155
- 208
- 33
Teşekkürler deniycemBen kombo yaptım hepsinden sıralı gün içine bölerek içtim. +4 litre de su tükettim.
Dere otu marul da süt arttırır.
Bebeğim çok gazlı yiyemiyorum maalesefsiyah mercimek yemeği
2 aylık. Dediğiniz sagim yöntemini nasıl yapiyoruzKaç aylık bilmiyorum fakat gece emzirmelerini atlamayın. Emzirme sonrası sağım yapın yada günde en az bir kere powerpung (süper sağım ) yapın . En güzel sütü arttıran bol su ve emzirme +sağım. Dereotu tahin yesilsogan yulaf hergun tüketin.
- 23 Şubat 2022
- 404
- 287
- 33