- 21 Nisan 2021
- 8
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi Jasminescraft
Peki sizin arttı mı sonra benim de travmatikti doğumum bebeğimde pinpon çökmesi oldu kafatasında sezeryan olmasına rağmen. Şu anda iyi ama ameliyat oldu 1. Ayında düzeldi çok şükür..Mümkünse dahiliye ya da kadın doguma gidip prolaktininize baktırin
Ben de böyle 6 ay uğraştım, sıkıntılı bir doğumdan dolayı prolaktinim 0.125e düşmüş doktor hiç süt gelmemesi gerek dedi damla damla geliyordu o degerde bile
Belki bu şekilde tıbbi bir destekte bulunurlar
Düzelmedi çünkü bebeğim beni emmeyi bıraktı o sıralarda. Daha önce yapsam bir şeyler değişebilirdi belkiPeki sizin arttı mı sonra benim de travmatikti doğumum bebeğimde pinpon çökmesi oldu kafatasında sezeryan olmasına rağmen. Şu anda iyi ama ameliyat oldu 1. Ayında düzeldi çok şükür..
Peki teşekkürler kadın doğum doktorumla görüştüm bütün süt arttırıcı ları kullanıyorsunuz prolaktin hormonuna bakmamız fayda etmez dediDüzelmedi çünkü bebeğim beni emmeyi bıraktı o sıralarda. Daha önce yapsam bir şeyler değişebilirdi belki
Eds de yaptığınız için bir tavsiye veremeyeceğim. Bence kendinizi üzmeyin ben o günleri hep hüzünle yaşadığım için çok pişmanım. Kendinize bebeginize bunu yapmayın formül mama ile de gayet güzel büyüyorlarPeki teşekkürler kadın doğum doktorumla görüştüm bütün süt arttırıcı ları kullanıyorsunuz prolaktin hormonuna bakmamız fayda etmez dedisüt destek hemşireleriyle görüşün dedi ama ben zaten aylardır emzirme danışmanlarıyla çalıştım artık ümidim kalmadı..
Az olduğunu düşündüren nedir??Merhabalar,
Bebeğim 4 aylık. Aylardır emzirme danışmanlarıyla çalışıyorum sütğm artsın diye. 90 cc 3 saatte 1 eds ile mama verip emziriyorum. Ancak doyuyor. Solgarın malt hapını günde 6 tane, bestlak damla ve imom vitamini kullanıyorum. Ona rağmen ancak yetiyor. Yeni yeni sağmaya başladım günde 3 kez sağabiliyorm çünkü bebeğim memeyi emzik yaptı.. Ayrıca süt arttırıcı olarak dereotu tahin pekmez komposto ve bol su da tüketiyorum. Sizce bu kadar çok vitamin zararlı mıdır bir de daha ne yapiyim 4. Aydan sonra artar mı bilmiyorum...
Ancak emdik ce artar artiyor acaba öğünleri ni az mı yiyorsunMerhabalar,
Bebeğim 4 aylık. Aylardır emzirme danışmanlarıyla çalışıyorum sütğm artsın diye. 90 cc 3 saatte 1 eds ile mama verip emziriyorum. Ancak doyuyor. Solgarın malt hapını günde 6 tane, bestlak damla ve imom vitamini kullanıyorum. Ona rağmen ancak yetiyor. Yeni yeni sağmaya başladım günde 3 kez sağabiliyorm çünkü bebeğim memeyi emzik yaptı.. Ayrıca süt arttırıcı olarak dereotu tahin pekmez komposto ve bol su da tüketiyorum. Sizce bu kadar çok vitamin zararlı mıdır bir de daha ne yapiyim 4. Aydan sonra artar mı bilmiyorum...
Canım ben bu kadar vitamin falan kullanmadım.Merhabalar,
Sağdığımda 10 cc max çıkıyor bir de almıyor artık memeyi zorluyorum damla damla geliyor bazen..Az olduğunu düşündüren nedir??
Bakma sen ona benim de öyleydi. O yüzden az saniyodum doktor kontrolüne gittim bebeğin aşırı kilo almış mamayı bırak sütun yetiyor dedi. Bence bı doktora danış. Süt sağma makinelerinin gücüne inanmıyorum. Uyu su iç humana çayı iç sağlıklı beslen ve sürekli emzir. Doymadiysa emzirdikten sonra mama ver. Emzirmeden mama verme.Sağdığımda 10 cc max çıkıyor bir de almıyor artık memeyi zorluyorum damla damla geliyor bazen..
5. Aya giriyoruz artık sütüm artar mı daha zaten malt hapı içiyorum günde 6 tane bir de bestlak damla kullanıyorum dopumdan sonra 10 kilo aldm bu arttırıcılara başlayıncaBakma sen ona benim de öyleydi. O yüzden az saniyodum doktor kontrolüne gittim bebeğin aşırı kilo almış mamayı bırak sütun yetiyor dedi. Bence bı doktora danış. Süt sağma makinelerinin gücüne inanmıyorum. Uyu su iç humana çayı iç sağlıklı beslen ve sürekli emzir. Doymadiysa emzirdikten sonra mama ver. Emzirmeden mama verme.
Neden 10 kilo aldirsin ki onlar. Bence yemek düzeniniz kilo aldırıyor. Yani ek gıdaya geçince bebek daha az emerse azalır. Siz dediklerimi yapon artar bence. Neyi yanlış yapıyor olabilirsiniz?? Az mı emiyor uykusuz yorgun musunuz su mu az içiyorsunuz5. Aya giriyoruz artık sütüm artar mı daha zaten malt hapı içiyorum günde 6 tane bir de bestlak damla kullanıyorum dopumdan sonra 10 kilo aldm bu arttırıcılara başlayınca
Emzirme danışmanım psikolojik olduğunu söyledi başka bir danışman da sütünü 5 6 kez sağ artar dedi ama vakit bulamıyorum. Günde 5 saat uyuyorum en az, 3 lt su içiyorum, hipp still tea içtm işe yaramadı humana da çok leker var diye içmedm. Bebeğim 1 aylıkken ameliyat oldu o bizi biraz etkilediNeden 10 kilo aldirsin ki onlar. Bence yemek düzeniniz kilo aldırıyor. Yani ek gıdaya geçince bebek daha az emerse azalır. Siz dediklerimi yapon artar bence. Neyi yanlış yapıyor olabilirsiniz?? Az mı emiyor uykusuz yorgun musunuz su mu az içiyorsunuz
Az uyuyor gibisiniz. Bol emzireceksinizEmzirme danışmanım psikolojik olduğunu söyledi başka bir danışman da sütünü 5 6 kez sağ artar dedi ama vakit bulamıyorum. Günde 5 saat uyuyorum en az, 3 lt su içiyorum, hipp still tea içtm işe yaramadı humana da çok leker var diye içmedm. Bebeğim 1 aylıkken ameliyat oldu o bizi biraz etkiledi
Teşekkürler ilginiz için, edsye alıştığı için öok emmiyor ben de sağıp vermeye çalışıyorum az da olsa ane sütü alıyor o içimi rahatlatıyor birazAz uyuyor gibisiniz. Bol emzireceksiniz
Merhaba 7 aylık bebeğim var sezeryan doğum olmasına rağmen doğar doğmaz sütüm gelmişti. Sonra bebeğim 3 günlükken hastaneye yatması gerekti y.doğan enfeksiyonu varmış ve geç kalınmış ölümlerden döndük falan.. 7 gece yoğun bakımda kaldı solunum desteği vs. umutsuz bi şekilde bekledik.. o arada eşim coviddi ayrı yerde karantinadaydı. Çok zor günler geçirdim. Sütüm sağmama rağmen çekildi. bebeğim çıktığında 60 ml. alıyordu ama ben iki memeden 30 ml. bile çıkaramıyordum mama desteğine geçtik. Ben o travmayı atlatamadım hala devam eden günlerde psikolojim çok kötüydü. Neler kullandım olmadı süt artmadı. En son araştırmalarım sonucu motilium diye bi ilaç keşfettim. Doktorumuza sordum kullanabilirsin bi zararı yok dedi. Başka bi prof.a sordum kullanabilirsin dedi. Kullanmaya başladım ve hala da kullanıyorum. Sütüm gözle görülür derecede arttı. Tabi bu arada bebeğim de büyüdü ihtiyaçları arttı mamaya devam ettik ama daha az miktarda. İstersen bir doktoruna danış Motilium'u.Teşekkürler ilginiz için, edsye alıştığı için öok emmiyor ben de sağıp vermeye çalışıyorum az da olsa ane sütü alıyor o içimi rahatlatıyor biraz
Merhaba çok geçmiş olsun.. Ben motilium da kullandm ama doktorum fazla kullanma dedi bebepin kalbine zarar verme riski var az da olsa.. Ben 3 kutu kullandm ilk kutuyu günde 3 kez sonra 2 sonra da 1 kez kullanarak bıraktm. Şimdi ek gıdaya Geçeceğiz 6 aylık oldu mamayı yavaş yavaş azaltırım diyorum süt bir de sağdıkça ve uyudukça artıyor benim bazen 5 cc bazen 30 cc geliyor sağınca. Günde 4 kez min. Sağmak lazım bebek emdikten sonra benim öyle arttı biraz..Merhaba 7 aylık bebeğim var sezeryan doğum olmasına rağmen doğar doğmaz sütüm gelmişti. Sonra bebeğim 3 günlükken hastaneye yatması gerekti y.doğan enfeksiyonu varmış ve geç kalınmış ölümlerden döndük falan.. 7 gece yoğun bakımda kaldı solunum desteği vs. umutsuz bi şekilde bekledik.. o arada eşim coviddi ayrı yerde karantinadaydı. Çok zor günler geçirdim. Sütüm sağmama rağmen çekildi. bebeğim çıktığında 60 ml. alıyordu ama ben iki memeden 30 ml. bile çıkaramıyordum mama desteğine geçtik. Ben o travmayı atlatamadım hala devam eden günlerde psikolojim çok kötüydü. Neler kullandım olmadı süt artmadı. En son araştırmalarım sonucu motilium diye bi ilaç keşfettim. Doktorumuza sordum kullanabilirsin bi zararı yok dedi. Başka bi prof.a sordum kullanabilirsin dedi. Kullanmaya başladım ve hala da kullanıyorum. Sütüm gözle görülür derecede arttı. Tabi bu arada bebeğim de büyüdü ihtiyaçları arttı mamaya devam ettik ama daha az miktarda. İstersen bir doktoruna danış Motilium'u.