• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt arttïrıcı tarifiniz varmiYardımmm

fatmanurktmn61

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
125
5
13
25
Öncelikle sut arttirma danismanliğinda neler yapip süt arttiriyorla .süt arttırıcı tarifiniz varsa yazarmïsınızz🙂

Öncelikle sut arttirma danismanliğinda neler yapip süt arttiriyorla .süt arttırıcı tarifiniz varsa yazarmïsınızz🙂
Su Su Su. Bol su.
Uyku
Kimyon tohumu çayı ,rezene çayı
Kuru dut, Badem, fındık, ceviz ,Kuru üzüm tarçın yulaf sütle karıştır mis bir öğün.
Malt icecekler fazla içme kilo yapıyor
Tahin ,tahin helvasi fazla yeme kararında .
Dereotu taze soğan
emzirme sonrası sağım.

Su Su Su. Bol su.
Uyku
Kimyon tohumu çayı ,rezene çayı
Kuru dut, Badem, fındık, ceviz ,Kuru üzüm tarçın yulaf sütle karıştır mis bir öğün.
Malt icecekler fazla içme kilo yapıyor
Tahin ,tahin helvasi fazla yeme kararında .
Dereotu taze soğan
emzirme sonrası sağım.
Malt alıcam baya iyi getirdiler kimyonlu rezene çayı 2 defa içiyorum yeterlimi teşekkür ederim

Zaten alişmis 12 de uyuyo anca ben kalkip sut sagiyorum ona gun icinde mememi birakmiyo sutum sabahlari cok oluyo aksam azaliyo ve autum az olmasina rağmen tazikli sürekli birakip emiyo birakip emiyo vazgeçmiyo çocuk mama vermedim hiç bugün mamanin tadini sevmedi hiç bende vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyo sürekli bişeyler bulup yapıp yiyip içiyorum

Zaten alişmis 12 de uyuyo anca ben kalkip sut sagiyorum ona gun icinde mememi birakmiyo sutum sabahlari cok oluyo aksam azaliyo ve autum az olmasina rağmen tazikli sürekli birakip emiyo birakip emiyo vazgeçmiyo çocuk mama vermedim hiç bugün mamanin tadini sevmedi hiç bende vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyo sürekli bişeyler bulup yapıp yiyip içiyorum
Akşam sütün azalmıyor . Hep var süt hatta daha yağlı ve besleyici süt geliyor bütün gün emdiginden . Bol bol emzir sen suyunu da iç yeter. Kafan rahat olsun sütun dolup tasacak. 3.5 -4 aylıkken tutsun emsin diye ugrasacaksin ayakda dolaşarak şarkı söyleyerek emziriyordum yeterki uzun emsin diye. Kilo alımı iyi,cişli bez miktarı 4-5 ise korkma ... Tayzikli geliyorsa sut sağımdan kaynaklı oluyor bu sorunda arkana yaslanıp emzir yada ben gibi sen sırt üstü yat memene koy emzir .

Akşam sütün azalmıyor . Hep var süt hatta daha yağlı ve besleyici süt geliyor bütün gün emdiginden . Bol bol emzir sen suyunu da iç yeter. Kafan rahat olsun sütun dolup tasacak. 3.5 -4 aylıkken tutsun emsin diye ugrasacaksin ayakda dolaşarak şarkı söyleyerek emziriyordum yeterki uzun emsin diye. Kilo alımı iyi,cişli bez miktarı 4-5 ise korkma ...oho

Emzirip aç olduğunu nasil anliyorsun canim ve ustune nasil ne kadar mama yapiyosun ben anlayamiyorum

Emziriyorum hala huzursuz oluyor.Biraz gezdiriyorum falan omzundayken araniyor uykuya dalamiyor oyle zamanlarda mama yapiyorum ben nerdeyse her ogun.
Benim sutum az zaten biliyorum sagdigimda goruyorum artirmaya calisiyorum

Emziriyorum hala huzursuz oluyor.Biraz gezdiriyorum falan omzundayken araniyor uykuya dalamiyor oyle zamanlarda mama yapiyorum ben nerdeyse her ogun.
Benim sutum az zaten biliyorum sagdigimda goruyorum artirmaya calisiyorum
Benimkide emerken uyandirmasam çoğunlukla uyuyo emzirdim sonra sağdim 60 çikti qma doydugunu dusunmuyorum

Back