Süt artırıcı çaylar

Hangi marka?

• Ankete Katılan
    37

b_i_o

minicik1can bensanahayran
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
6.240
25
156
Ankara
İşe başladığımdan bu yana sütüm azalmaya başladı piyasada süt artırıcı çaylar var. Kullanıyor musunuz? İşe yarıyor mu? Hangisini kullanıyorsunuz?

canım ben milupa still tea içiyorum günde iki kere acayip arttı yalnız düzenli içmen gerek.hem fazla yemek yemene de gerek kalmaz.

bebeğim 7 aylık 5 aydır kullanıyorum canım.

canım ben humana bitirdim 3 kutu çok iyi tadı da çok güzel hem içinde ki rezene bebeği de sakinleştiriyormuş aslında ben vita malttan çok memnundum

ben 7 aydır günde üç bardak humana içiyorum :)) emzirdiğim sürece içmeye devam etmeyi düşünüyorum. (yalnız içinde çemenotu var birazcık(!) pis kokuyo:))

İşe başladığımdan bu yana sütüm azalmaya başladı piyasada süt artırıcı çaylar var. Kullanıyor musunuz? İşe yarıyor mu? Hangisini kullanıyorsunuz?

canım ben de 5 aya kadar humana still tee kullandım. sonrasında devam etmedim. şimdi ek gıdalara başlayınca emmesi de azaldı sütler de azaldı. sağsam bile önceden 8 saat içinde min. 300-400 cc çıkaran ben şimdi max 140 çıkarabiliyorum. çok moralim bozuluyor. tekrar başlayım diyorum humanaya

bende humana still tee kullanıyorum gerçekten faydasını gördüm. birde 3 bardak still tee nin yanında 1 bardak rezene çayı içiyorum. öyle deliler gibi yemek yiyen bir insan değilim sütümde azdı çok şükür şimdi toparlandı. sütüm var kiloda veriyorum :)) tavsiye ederim :))

Bu markaların hiçbiri fazla işe yaramadı. Aktardan, karışık çay yaptırdım. İyi geldi. hem fiyatı da uygun. Isırgan tohumu, rezene, anason,kimyon tohumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…