G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 264 45 31 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #1 Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız
Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.723 20.960 33 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #2 guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Size kapalı ürünlere göre değişir. Kimine süt ve süt ürünleri deniyor Kimine hem o, hem inek eti yumurta vs deniyor.
guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Size kapalı ürünlere göre değişir. Kimine süt ve süt ürünleri deniyor Kimine hem o, hem inek eti yumurta vs deniyor.
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 264 45 31 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #3 freya_ .!.: Size kapalı ürünlere göre değişir. Kimine süt ve süt ürünleri deniyor Kimine hem o, hem inek eti yumurta vs deniyor. Genişletmek için tıkla... Yumurta süt dana eti yasak o yüzden ne yiyebiliö bilemiyorum kendim yemek yapamam tatil bile işkence
freya_ .!.: Size kapalı ürünlere göre değişir. Kimine süt ve süt ürünleri deniyor Kimine hem o, hem inek eti yumurta vs deniyor. Genişletmek için tıkla... Yumurta süt dana eti yasak o yüzden ne yiyebiliö bilemiyorum kendim yemek yapamam tatil bile işkence
D denizbebis02 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 22 8 33 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #4 guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Selamlar otel tatili yapacaksanız eğer müşteri ilişkilerine allerjinizi belirtin chefler yardımcı oluyorlar. Benim tatilimde her yemekte mutfaktan bir chef bana eşlik etmişti. Hangisinde tereyağ süt vs varsa söylemişti olmayan yemeklerden almıştım.
guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Selamlar otel tatili yapacaksanız eğer müşteri ilişkilerine allerjinizi belirtin chefler yardımcı oluyorlar. Benim tatilimde her yemekte mutfaktan bir chef bana eşlik etmişti. Hangisinde tereyağ süt vs varsa söylemişti olmayan yemeklerden almıştım.
D denizbebis02 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 22 8 33 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #5 guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Bu arada bnm de çoklu gıda allerjim var normalde de dışarıda sadece patates kızartması ve balık yiyebiliyorum
guldennnnnn .!.: Merhaba yakında tatile gidecegim fakat dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum fikri olan var mı.sizler nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Bu arada bnm de çoklu gıda allerjim var normalde de dışarıda sadece patates kızartması ve balık yiyebiliyorum
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 264 45 31 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi guldennnnnn #6 denizbebis02 .!.: Bu arada bnm de çoklu gıda allerjim var normalde de dışarıda sadece patates kızartması ve balık yiyebiliyorum Genişletmek için tıkla... Patates kızartması da riskli bizim için. Çiçek yagı yasak balık yasak . Ciğer kavurma yiyebilir miyim acaba
denizbebis02 .!.: Bu arada bnm de çoklu gıda allerjim var normalde de dışarıda sadece patates kızartması ve balık yiyebiliyorum Genişletmek için tıkla... Patates kızartması da riskli bizim için. Çiçek yagı yasak balık yasak . Ciğer kavurma yiyebilir miyim acaba