merhaba geçmiş olsun,benim oğlumda da süt yumurta ve çoklu gıda alerjisi var.8,5 aylık.5,5 aylıkken teşhis konuldu.ama sana tavsiyem çocuk druna değil alerji druna götür.ünv hastanelerinde iyi ilgileniyorlar.oğlumun yüzü kızarıyordu sivilce gibi kabarık kabarıktı,çok ağlardı zor uyurdu sık kusardı.emmek istemezdi.bu belirtilerden ben anlamıştım ama 2 çocuk dru bişey olmaz geçer dediler bizi yanlış yönlendirdiler.oğlumun bağırsakları zarar gördu kanlı mukuslu kaka yapmaya başladı.sonra alerji druna gittik ve deri testi yapıldı.süt yumurta çıktı.bana diyet verdi dr.oğluma da özel mama.rapor çıkarttık.devlet karşılıyor.yiyemediği gıdaların vitamin minerallerini bu mamadan allıyor.korkutmak istemem ama çok zor.hemen bir dra gitmeni tavsiye ederim.ne kadar erken teşhis konursa o kadar çabuk atlatıyor.ayrıca bu konuda kitap yazacak kadar bilgiye sahibim çok araştırdım:).sormak istediğin olursa cevaplarım.geçmiş olsun:)[/QUOTE
benimde 3buçuk aylık bir kızım var.yüzünde 10 günlükken sivilceler çıkmaya başladı.çocuk doktorları geçer dediler.cildiyeye götürdüm o da hamilelikte benden bebeğe geçen hormonların sebep olduğunu söyledi zamanla geçer dedi.ama bende birkaç zamandır alerjiden şüpheleniyorum.başka ne gibi belirtileri oluyor yardımcı olurmusunuz.