Süt alerjisi

matmat11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
56
0
36
Ankara
Merhabalar bebeğinde süt alerjisi olanlar belirtileri tam olarak nedir? Benim3,5 aylık bir kızım var ve bugün kakasında siyah parçacıklar gördüm kan olmasından şüphe ediyorum. BEbeği allerji olan anneler kakada direkt kırmızı kan mı gördünüz? Bebeğimin huzursuzluğu geçmiyor bir türlü önce reflü teşhisi kondu sonra idrar yolu enfeksiyonu ilaçları kullanıyoruz ama sonuç hala aynı. Ankarada tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı ?önerilerinizi bekliyorum

merhaba gecmis olsun oncelikle...3.5 aylik kizin neyle besleniyor emziriyormusun?doktorlar tarafindan test edildimi sut alerjisi oldugu?benim kizimda var ama findik fistik alerjisi yani en zor olani gecmek bilmeyen 4 yasinda simdi ama sut alerjiside vardi ilk 5 aylikken yedigi peynirden alerji oldu vucudu sisti agzi yuzu ..ilk o zaman anladik sonra da test yaptilar ama sut alerjisi cabuk gecti.... kakasinda kan gibi bir belirti hic duymadim zannetmiyorum alerjiden kaynaklaniyor olsun...yedigi ilaclardan oluyor olabilir ...iyi aksamlar

merhaba geçmiş olsun,benim oğlumda da süt yumurta ve çoklu gıda alerjisi var.8,5 aylık.5,5 aylıkken teşhis konuldu.ama sana tavsiyem çocuk druna değil alerji druna götür.ünv hastanelerinde iyi ilgileniyorlar.oğlumun yüzü kızarıyordu sivilce gibi kabarık kabarıktı,çok ağlardı zor uyurdu sık kusardı.emmek istemezdi.bu belirtilerden ben anlamıştım ama 2 çocuk dru bişey olmaz geçer dediler bizi yanlış yönlendirdiler.oğlumun bağırsakları zarar gördu kanlı mukuslu kaka yapmaya başladı.sonra alerji druna gittik ve deri testi yapıldı.süt yumurta çıktı.bana diyet verdi dr.oğluma da özel mama.rapor çıkarttık.devlet karşılıyor.yiyemediği gıdaların vitamin minerallerini bu mamadan allıyor.korkutmak istemem ama çok zor.hemen bir dra gitmeni tavsiye ederim.ne kadar erken teşhis konursa o kadar çabuk atlatıyor.ayrıca bu konuda kitap yazacak kadar bilgiye sahibim çok araştırdım:).sormak istediğin olursa cevaplarım.geçmiş olsun:)

Merhaba, ya benim oglumdada süt alerjisi var 1 yasinda simdi.
Sizinki nekadar sürede gecti aceba? Insallah bizimkide gecer

bir arkadaşın çocuğu sık hastalanıyordu, ateşi çıkıyordu
zatürre dediler, ama idrar reflüsü çıktı
istanbula götürdüler orada teşhis edildi
sizinki de benzer bir durum mu

2 aylık kızımda poposundan kırmızı kan geldi dr gittik kaka tahlili yaptı sonucu aldık bir sorun yok

Süt alerjisi olabilir dediler tahlil yaptılar 10 aralıkta sonucu alıcaz

sut alerjisi cogunlukla 2 ile 5 yasa kadar geciyor,etrafimda gordugum orneklerden boyle. benim kizimin ilk tepki verdigi sut urunu peynirdi, kucuk oldugu icinde test edemediler ama belliki sut urunlerinede alerjisi vardi cunku alerjik bir bunyeye sahip simdi findik fistik gibi kuru yemislere ve hus agacina alerjisi var polen alerjisi:)insallah onlarda bir gun gecer cok zor bir suru sebzeyi meyveyi cig tuketemiyorvucudu reaksiyon gosteriyor iyi aksamlar herkese

İnşallah geçer canım, bizimkide geçer insallah ya herşeyden sakınıyoruz kahvaltıda ya reçel ya bal yiyorum bebegimi emziriyorum daha o yüzden ona sadece meyve sebze felan veriyorum şuan 1 yaşında inşallah atlatırız bizde 😢

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…