Bebek Beslenmesi Süt alerjisi ve Diyet açma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Papatyamaviss

B:74.6 Mezun:59 🍀
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
18.700
31.197
Merhaba hanımlar , oğlumda 2.ayinda sinyaller vermeye başladığında suphelendigim süt alerjiniz,10 aylıkken deri testi ile onaylandı. Her doktor ozlabilir olmayadabilir küçük sen ye senden birşey olmaz , sen kes senden geçer derken birsuru farklı gorusle 5bucuk aylıkken oğlumda yoğurt denediğimde kabarmalar oldu öncesinde bol kaka yeşil mukus 2.ayinda kan görmüştük. Bende kendi capimda bir diyete başladım(katı değil) kendisi yemediği sürece kızarma kabarma döküntü olmadı. 10aylikken katı diyet yaptım. 14 aylık şuan oğlum tekrar deri testi yapıldı ve alerji devam denildi. Ve sadece benim pişirilmiş fırınlanmış ürünleri yiyebilecegim söyledi kek poğaça börek gibi , direk peynir yoğurt vs yine yasak. Bursa'da eğitim araştırmaya Havva hanıma gidiyorum. Doğru bir yol mu izliyoruz bilmiyorum. Yardimci olabilecek olan varsa sevinirim

Merhabalar, bize de doktor 3 ay sıkı diyetten sonra diyet açmayı önerdi. Fırınlanmış yoğurt içeren besinler ile başladık, bugün 6. Gün çok hafif pembemsi bir kan gördüm kakasında. Sizce diyete geri mi donmeliyim biraz daha devam mı etmeliyim açmaya?

X