Yaa kiyamam kuzuma ben rota asisini yaptirmadigima uzuluyodum demekki daha iyi byle cok uzuldum simdiBizimde bir şeye alerjimiz varmış ama bilmiyorduk aşıyı yaptırdık ve muhtemelen alerjiyi tetikledi. Çünkü rotadan sonra kusması arttı şimdi de kanlı ishali çıktı. Alerji bölümüne sevk etti doktorikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum
Kesinlikle öyle haziran topiğinde okumuştum yazdığını ne güzel doktor uyarmış işini garantiye almış. Sonrasında alerjisini tetikleyebilirdiYaa kiyamam kuzuma ben rota asisini yaptirmadigima uzuluyodum demekki daha iyi byle cok uzuldum simdi
Evet çok şükür erken farketti ama rotada cok onemli icim huzursuz esimle konustuk 5 yasa kadar krese asla vermiycez tedbir icin zor olcak ama bakalim hele ek gidada ne yapcam onuda hic bilmiormKesinlikle öyle haziran topiğinde okumuştum yazdığını ne güzel doktor uyarmış işini garantiye almış. Sonrasında alerjisini tetikleyebilirdi
Off oda varEvet çok şükür erken farketti ama rotada cok onemli icim huzursuz esimle konustuk 5 yasa kadar krese asla vermiycez tedbir icin zor olcak ama bakalim hele ek gidada ne yapcam onuda hic bilmiorm
Evet psklojim alt üst olduOff oda varçok sıkıntılı bu süreçler
Peki alerjisini tetiklemedi mibenim kizimda çoklu besin alerjisi var buna süt dahil. Ben aşıyı yaptırdım, rota virüsü günlerce hastanede yatırır burda fayda - zarar dengesi kurmamız gerekli demişti doktoru. Gerçekten öyle rota küçük çocuklarda çok yaygın.
Zaten çok şiddetli yaşıyordu kızım alerjiyi bizde pek bir şey fark etmedi açıkcası.Peki alerjisini tetiklemedi mi
Kıyamam yaZaten çok şiddetli yaşıyordu kızım alerjiyi bizde pek bir şey fark etmedi açıkcası.
Benim oğlumda alerjikti yaptirmadik alerjisi olana yapılınca alerji daha da artıyor arkadaşımda oyle olduKizlar bebegimde süt alerjisi var muhtemelen dr 1 haftalik diyet ve mama verdi ama 14. Haftadayiz rotas asisini alerjiyi bilmeden yaptiramayiz suan bu hafta olmazsa haftayada gec olur dedi alerjik olup asi olmayan oldumu ? Bide neler tuketiyorsunuz ben sut urunlerini kestim sutum azaldi
Peki yemeye devam ettikçe kanlı kakası ne oldu. Şimdi bizde aynı durumdayız önce kanlı normal kakaydı şuan ishali de varBenim kızımında alerjisi vardı gaz ve huzursuzluk yapıyordu ama doktorum yine de rotayı yaptı rotadan sonra kanlı kaka da yaptı ama doktor kilo alımı iyi olduğu için diyet önermedi. Kızım şu an 17 aylık ama hala gaz sancımız oluyor. Temmuz ayında rota virüsü geçirdi ve iki hafta boyunca çok zor geçti.Şimdi düşünüyorum aşı varken üç kere hastanelik oldu aşı olmasaydı ne olurdu hiç bilmiyorum. Ben doktorumu dinleyip yaptırmıştım sizde doktorunuzu dinleyin.
Benim bebeğim doğduğu günden beri hep huzursuz hep gazlı bi bebekti damlalar vs işe yaramıyordu.Bir kere normal kakada kan gördüm rota 1. Doz sonrası doktoru kilosu normal olduğu için diyet vermedi. Kan devam etmediği için önemsemedi. İki ay sonunda yine kanlı ishal oldu 10 gün ip gibi kanlıydı. Kaka testi yapıldı ama testte alerji çıkmadı yumurta süt vs bakıldı. Ama Türkiye’deki doktorlar kakada kan varsa testi önemsemiyor alerji var diyor ben almanyadayım. Buradaki doktor asla diyet önermedi artık bir çok doktor diyeti önermiyor ama ben yine de süt ürünlerine bir süre ara verdim kakada kan gitti ama gaz sancıları huzursuzluk hala devam ettiği için hiç bir şekilde şiddeti düşmediği için diytti bıraktım çocuğuma da yavaş yavaş yoğurt vs verdim türkiyede özel bi doktora götürdüm o da diyet önermedi vücudu bir an önce alıştıralım dedi. Bebeğim şimdi 17 aylık ve hala gazlı bi bebek. Bir ay sonra bir alerji testi daha yaptıracağım.Türkiye’deki doktor çoklu besin alerjisi olan bebeklerin 3 4 yaşına kadar ara ara sıkıntısı olur dedi kendi çocuğundan örnek verdi.Peki yemeye devam ettikçe kanlı kakası ne oldu. Şimdi bizde aynı durumdayız önce kanlı normal kakaydı şuan ishali de varneye alerjimiz olduğunu bilmiyorum bu hafta alerji doktoruna gideceğiz inşallah
1 yaşında süt ve süt ürünleritüketmeye başladı. Direkt olarak inek sütü zaten tüketmiyor. Yumurtayı 2 yaşında deneyeceğiz doktor kontrolünde. Şu an yumurta, bazı baharatlar, kivi kaldı alerjen. Yavaş yavaş azalıyor tabii ama bu çocuklar daha hassas oluyor.Kıyamam yapeki bu alerjik durum ileride geçiyor mu bilginiz var mı
Demek ki hep aynı oluyor bebekler huzursuzluk gaz bizde de varBenim bebeğim doğduğu günden beri hep huzursuz hep gazlı bi bebekti damlalar vs işe yaramıyordu.Bir kere normal kakada kan gördüm rota 1. Doz sonrası doktoru kilosu normal olduğu için diyet vermedi. Kan devam etmediği için önemsemedi. İki ay sonunda yine kanlı ishal oldu 10 gün ip gibi kanlıydı. Kaka testi yapıldı ama testte alerji çıkmadı yumurta süt vs bakıldı. Ama Türkiye’deki doktorlar kakada kan varsa testi önemsemiyor alerji var diyor ben almanyadayım. Buradaki doktor asla diyet önermedi artık bir çok doktor diyeti önermiyor ama ben yine de süt ürünlerine bir süre ara verdim kakada kan gitti ama gaz sancıları huzursuzluk hala devam ettiği için hiç bir şekilde şiddeti düşmediği için diytti bıraktım çocuğuma da yavaş yavaş yoğurt vs verdim türkiyede özel bi doktora götürdüm o da diyet önermedi vücudu bir an önce alıştıralım dedi. Bebeğim şimdi 17 aylık ve hala gazlı bi bebek. Bir ay sonra bir alerji testi daha yaptıracağım.Türkiye’deki doktor çoklu besin alerjisi olan bebeklerin 3 4 yaşına kadar ara ara sıkıntısı olur dedi kendi çocuğundan örnek verdi.
Anladım çok teşekkür ederim cevap için. İnşallah çabucak normale döner tüm bebişler1 yaşında süt ve süt ürünleritüketmeye başladı. Direkt olarak inek sütü zaten tüketmiyor. Yumurtayı 2 yaşında deneyeceğiz doktor kontrolünde. Şu an yumurta, bazı baharatlar, kivi kaldı alerjen. Yavaş yavaş azalıyor tabii ama bu çocuklar daha hassas oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?