• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sut alerjisi olabilirmi? yardim edermisiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bebegimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
281
0
66
İngiltere
Herkese merhabalar,
benim 18 aylik kizim var ve yaklasik 2 bucuk 3 aydir yanaklarinda, burnunun kenarlarinda vede cenesinde isilige benzer kizarikliklar var bi cok krem denedim bunlarin iicnde kortizonlu olanda vardi fakat hic birinden fayda goremedim aksine yuzunde dagilmaya yol actilar . ben yurtdisindayim ve kac kez doktora gittiysem krem verip gpnderdi birsey bulamiolar test istedim onuda yapmiyolar ! ben inek sutu alerjisi olabilirmi diye endise ediyorum sordugum zaman ise doktorlar eger sut alerjisi olsa idi vucudunun diger bolgelerindede olurmus bilmiyorum nekadar dogru ve ben su anda birsey yapamiyorum ve sut ve sut urunleri vermeye devam ediyorum . yalniz bisey belirtmek istiyorum ben inek sutune 1 yasinda basladim eger oyle bisey olmus olsa ilk zamanlarda cikardi diye dusunuyorum bilmiyorumda , elimden bisey gelmio burdaki saglik sistemi sifir o yuzden eger aranizda bu konu hakkinda bilgileriniz varsa yardim ederseniz cok sevinirim .. tesekkurler

canım bebeğinin yüzünü ıslak mendille siliyosan önce onu bırak yüzünü ılık suyla yıkanmış pamuklu bezlerle sil yada direkt suyla yıka belli ki cildi hassas sütle ilgisinin olacağını sanmıyorum gıdalara allerjik reaksiyon gösterse bütün vücudunda çıkar bence geçmiş olsun

canım bebeğinin yüzünü ıslak mendille siliyosan önce onu bırak yüzünü ılık suyla yıkanmış pamuklu bezlerle sil yada direkt suyla yıka belli ki cildi hassas sütle ilgisinin olacağını sanmıyorum gıdalara allerjik reaksiyon gösterse bütün vücudunda çıkar bence geçmiş olsun

oncelikle cevabin icin tesekkur ederim arkadasim , ben dogdugundan beri ne altina nede islak mendil kullanmadim , dediginiz gibi pamukla siliyorum ama anlamis degilim ne zamana kadar devam edecek bu şekilde:-( insallah düşündüğüm gibi degildirde en kisa zamanda gecer.

Back