Emzik tutmuyor şaşkaloz. İnşallah dediğiniz gibi sadece normal gaz sancısıdır ve ilerleyen aylarda geçer. Peki artık onu doğurduğumun farkına ne zaman varır acaba cidden ona da yazık bana da, kanguruda uyurken bişeyler atıştırıyorum ayakta, ekmek kırıntıları yüzüne fln düşüyo çok üzülüyorum 7 24 yapışığız resmenBebek yeni doğmuş sizden ayrıldığının farkında bile değil, daha 2 aylık bebegi kucağa alıştırmışsın diyen doktoru da ilk defa duydum sanki 65yaş üstü komşu teyze. Bebeğiniz çok küçük alışkanlık kazanacak yaşta değil ki
Gaz sancıları 4-5 ay gibi hafifler.
2. Bebeğime emzik vermiştim beni biraz rahatlattı. İşe dönüş zamanınızda da uyku eğitimi alabilirsiniz. Sizin için çok iyi olur.
Alerjisi için diyet yapmadan kremle geçtiyse bence bir alerjisi yoktur kuruluktan falan olabilir, benim bebegimde alerjik bir fıstık tanesi yesem kıpkırmızı oluyor.
Gerçekten kendimi gördüm yapışıklık konusundaEmzik tutmuyor şaşkaloz. İnşallah dediğiniz gibi sadece normal gaz sancısıdır ve ilerleyen aylarda geçer. Peki artık onu doğurduğumun farkına ne zaman varır acaba cidden ona da yazık bana da, kanguruda uyurken bişeyler atıştırıyorum ayakta, ekmek kırıntıları yüzüne fln düşüyo çok üzülüyorum 7 24 yapışığız resmen
Pardon, yarıyor demişsiniz. Laktoz damlası mantıklı bir bakış açısı, gaz olmadan yok etmek için. Benimki kas kontrolü yapamıyor gibime geliyordu ve sanırım doğru anlamışım :). Zaten bu gazlı bebek diye tabir edilen çoğu bebek laktoza parçalamakta sorun yaşayan bebekler. (Anne sütünde de laktoz var) Bir süre sonra vücutları alışınca gaz problemi kalkıyor.Gerçekten kendimi gördüm yapışıklık konusunda, takipteyim .
Gaz konusunda ben çok uzun süre sabrettim bebeğim 2 ay 14 günlük ve bir süre önce uykuya direnç başladı (uykuyu sevmesine rağmen) doktorum bir de gazı deneyelim huzursuzluk devam ederse gelin muayene edeyim dedi. Damla olarak Vicol verdi dün akşam ilk defa kullandım ve işe yaradı bence huzursuzluğu için. ( uyurken çıkartıyor veya gevşemişken, uyanıkken çıkartmıyır gaz). Belki biliyorsunuzdur gaz damlası çeşitleri de var bia gaita kültür bakteri içeriyor, benim kullandığım bitkisel içerikli. Size o türü yaramamış olabilir.
3aydan sonra farkına varırEmzik tutmuyor şaşkaloz. İnşallah dediğiniz gibi sadece normal gaz sancısıdır ve ilerleyen aylarda geçer. Peki artık onu doğurduğumun farkına ne zaman varır acaba cidden ona da yazık bana da, kanguruda uyurken bişeyler atıştırıyorum ayakta, ekmek kırıntıları yüzüne fln düşüyo çok üzülüyorum 7 24 yapışığız resmen
Bi metsil kullandık bir de biogaia, yani gazı çıkarma konusunda bi sıkıntısı yok bence ama dediğim gibi çıkarabildiğinden çok daha fazlası var ve sancı yapıyor, emerken çıkardığı seslerden, kendini sıkıp kasmasından, emmiyorken de çılgınlar gibi ağlamasından hatta bazen sancı nedeniyle uykudan uyanışlarından anlaşılıyor. Mommys bliss denicem bir de. Dün akşamdan beri her emzirmeden önce olamasa da sık sık vermeye çalışıyorum laktaz enzimini. Çünkü bizimki tekte doyana kadar emmiyor, damlayı veriyorum, beş dk emiyor bırakıyor, e yarım saat sonra tekrar emmek istiyor bu defa tekrar damla vermiyorum. E haliyle gazları bitti diyemem ama en azından kendi halinde tatlı tatlı çıkarabiliyor gibi geldi bana. Acı elma yağı ve kimyon tohumu da aldım. Bütün tuşlara basıyorum inşallah geçer aminGerçekten kendimi gördüm yapışıklık konusunda, takipteyim .
Gaz konusunda ben çok uzun süre sabrettim bebeğim 2 ay 14 günlük ve bir süre önce uykuya direnç başladı (uykuyu sevmesine rağmen) doktorum bir de gazı deneyelim huzursuzluk devam ederse gelin muayene edeyim dedi. Damla olarak Vicol verdi dün akşam ilk defa kullandım ve işe yaradı bence huzursuzluğu için. ( uyurken çıkartıyor veya gevşemişken, uyanıkken çıkartmıyır gaz). Belki biliyorsunuzdur gaz damlası çeşitleri de var bia gaita kültür bakteri içeriyor, benim kullandığım bitkisel içerikli. Size o türü yaramamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?