Merhabalar, bebeğim neredeyse iki aylık. 2440 gr doğdu. Sadece anne sütüyle besleniyor. İlk ay kilo alımı gayet iyiydi. 25 aralıkta 4600, bugün yani 7 ocakta 4700 çıktı kilosu. İnanılmaz gazlı bi bebek. Biogaia kullanıyoruz. Gazını çıkarıyor ama çıkarana kadar iki büklüm oluyor yavrum ama sorunumuz bitmek bilmeyen gaz. Rahat uyuyabilsin diye 3 gün üst üste banyo yaptırdığımızda( ilk gün şampuan kullandık diğer iki gün sadece su ile) sırtından kollarına tavuk derisi görünümü oldu ve dokununca çok garip bi hissi vardı biraz göğsünde de vardı bunlardan. Steroidli krem kullandık iki gün geçti. Bugün doktor süt aletjisinden şüphelendi. Her emzirme öncesi kullanmam için laktaz enzimi içeren bi damla verdi. Eğer rahatlatmazsa diyet yapacağım. Kakası da gaz problemleri başladığından beri sanırım mukuslu gibi. Yuttuğu bakgamları kakayla atıyor sanıyordum ama alerjiyle ilişkili olabilirmiş. Bu durumu yaşayanlar ne gibi yol izlediler anlatabilirlerse sevinirim. Tekrar tekrar konu açmış olmayayım diye ikinci sorunumuz da oğlumun birisi yanında olmadan uyumaması. Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum ne temizlik yapabiliyorum tuvalete dahi yarım yamalak gidebiliyorum. Kucakta mışıl mışıl acıkana kadar uyuyan minik beşiğe koyduktan max 5 dk sonra ağlıyor. Battaniyeyi rulo yaptım kucaktaymış gibi sarıp sarmaladım kundak yaptım üzerimden kıyafetimi çıkarıp yakınına koydum yatacağı yeri ütüyle ısıttım sıcakken koydum ama nafile. İlla o ten temasını istiyor çocuk. Doktor kucağa alıştırmışsın dedi. Ama bazıları da kucağa alışmaz bilmem kaç aya kadar, güvenli bağlanma için ten teması önemli diyor. Bu konuda ne yapabilirim yaşayan varsa çünkü 16. Haftada işe döneceğim her şey daha da zor olacak tavsiyelerinize ihtiyacım var canım annelerim