• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt alerjisi beslenme

Milena, tahlil yapamadi emin olunamadi diye birsey yok once onu bi netlestirelim.

Sadece kan degil, gaita, bulasma, ayristirma testleri vs yapilmali.

Arkadasinin bebegi neler yasiyor onu da tam anlatman gerekiyor.

Ankara'daysa ya da gelme imkani varsa Ankara'ya Hacettepe Üni Cocuk hastanesi Gastroentroloji bolumunden randevu alsin. Bastan sona olabilecek her hastaliga bakilmali. Cunku sut alerjisi sanilip, kisa surede cok riskli boyutlara donusebilecek rahatsizliklar var.

Oyle aman alerjiymis diye gecistirilecek bir hikaye degil bebekte sut alerjisi.

Bunlar disinda bebegimde anne sutune alerji teshisi konmustu baska bir hastanede mamayla beslemem icin rapor dahi cikartilmisti.

Ben mamayla beslemek istemedigim icin Hacettepe'nin kapisini calmistim. Bebegime sut alerjisi teshisi kondugunda 18 gunluktu.

Gunde 8 kez asiri civik kaka yapiyordu.
Kakasinda kan ya da mukus cikiyordu ama her seferinde cikmiyordu. Sarilik degerleri tehlikeli degildi ama dusmuyordu bi turlu.
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama hacettepede çocuk için her bölümden online randevu alınamıyor çocuk kardiyoloji randevusu almam lazım nasıl alabilirim bilginiz var mı genel çocuk randevusu mu almaliyim onlar mı sevk ediyorlar

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama hacettepede çocuk için her bölümden online randevu alınamıyor çocuk kardiyoloji randevusu almam lazım nasıl alabilirim bilginiz var mı genel çocuk randevusu mu almaliyim onlar mı sevk ediyorlar

Genel pediatriden randevu alin, onlar sevk etsin sizi.

Yok kardiyoloji sevkiniz zaten aciksa, ya bizzat kendiniz bolume gidip sekreterlikten alacaksiniz ya da bolumun telefon numarasindan alacaksiniz. Ama Hacettepe'de telefon acmama huyu vardır, bizzat sekreterlige gidip randevu almak daha mantikli.

Genel pediatriden randevu alin, onlar sevk etsin sizi.

Yok kardiyoloji sevkiniz zaten aciksa, ya bizzat kendiniz bolume gidip sekreterlikten alacaksiniz ya da bolumun telefon numarasindan alacaksiniz. Ama Hacettepe'de telefon acmama huyu vardır, bizzat sekreterlige gidip randevu almak daha mantikli.
Anladım çok teşekkürler

Back