- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Gitsinler oğullarına kum torbası bulsunlar o zamanMerhaba bir cocukla ailemin yanına döndüm. Bir mesleğim yok. Eşimin şiddet ve hakaretinden kaçtım. Ama kendisine göre arada ittirmeler tokatlar saç çekmeler dövmek değil. Dövse elinde kalırmışım böyle mi olurmuşum. Onu ben o duruma getirmişim filan bahaneleri sıralayıp suçladı. Ailesine göre de bir kadın sakinleştiren, sinirlendirmeyen, tartışmayan, huzur veren bir eş olmalı. Sizce de öyle mi. Benim ailemden başka güvencem yokken bir cesaret kaçtım evden. Bıkmıştım artık. Vurmasa bile hakaret ediyor adam. İnciniyorum. Cocugum biraz buyuyunce calismaya baslayacagım. Ama onun maddi durumu benden çok daha iyi. Salaklık yaptığımı düşünüyorlar. Ve geçimsiz olduğumu. Bosanan arkadaslar hayat yükü üzerinize bindiğinde pişmanlık yaşadınız mı. Nasıl düşüneceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
İnşaallah. Allah yardımcın olsun çok güçlü bir anne ve kadınsın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Herkese teşekkür ederim inşallah iyi iş kapıları karşıma çıkar ve ayaklarım üzerinde durabilirim
Amin çok teşekkür ederim, size de guzel günler dilerimİnşaallah. Allah yardımcın olsun çok güçlü bir anne ve kadınsın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Elimden ne iş gelirse temizlikçilik,satış elemenlığı yapar yine de elin pisliğine kendime laf söyletmem... şu hayatta en sevdiğim şey ben yaparım ben yaptım demek,onun hazzi hiçbirşey de yok... çalışın o müsvetteye boyun eymeyin
[/QUOTsenin eşin parasina güveniyor sanırım sende sanki ona muhtaç olduğunu hissettirmissin bunu kullanıyor şiddet her yıl katlanıyor unutma asla azalma olmuyor sen çocuğun yanında olduğu sürece ondan güçlüsün unutma zaten neyi varsa yarışı senin çocuğunda mecbur bakacak değerli olduğunu unutma annecigin seni bu yasa böyle insanların elinde heba ol diye getirmedi kıymetin nerede biliniyorsa orada kal daha mutlu olursun
Daha da güzelleri olsun inşallah. Tebrik ederim sizi, kolaylıklar dilerim.Bende bosandim muhasebeciyim oğlum kucuk oldugu icin meslegim full time zaman oğluma uymuyo 4 yasinda suan yarim gun aşcilik yapiyorum h.sonu tatil oglumda yarin gün anaokulunu gidiyor babadan kalma evim var bahce de kaldi bahce işi dahi yapiyorum ekstradan, yaz aylarinda çok yoruldum ama oğlum la mutluyum parada kazaniyorum eşyami yeniledim istedigimi aldim geziyorum tozuyorum eğleniyorum yedigim dayaklar kufur hakaret hepsi geride kaldi simdi o kendini yiyor ama ben oglumla mutluyum keyfimin kahyasiyim Allah'a sükür ler olsun
Bende bosandim muhasebeciyim oğlum kucuk oldugu icin meslegim full time zaman oğluma uymuyo 4 yasinda suan yarim gun aşcilik yapiyorum h.sonu tatil oglumda yarin gün anaokulunu gidiyor babadan kalma evim var bahce de kaldi bahce işi dahi yapiyorum ekstradan, yaz aylarinda çok yoruldum ama oğlum la mutluyum parada kazaniyorum eşyami yeniledim istedigimi aldim geziyorum tozuyorum eğleniyorum yedigim dayaklar kufur hakaret hepsi geride kaldi simdi o kendini yiyor ama ben oglumla mutluyum keyfimin kahyasiyim Allah'a sükür ler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?