Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElSüslü sepetinde hiç kullanılmamış etiketi üstünde 3-6 ay erkek bebek
Canım ben alayım 20 tl ye ikisini. ne zaman istersen kargolayabilirsin acelesi de yok. bebeğim daha doğmadı :) Rabbim nasib ederse 1 aydan fazla var. Canım bunlar 6 aylık bebek için mi?
Ödemeyi nasıl yapıyoruz bir de canım. özel mesaj ile hesap numarası IBAN gönderirsin ben de hesabına yatırırım 20 tl. Bir de kargoyu konuşalım. Anlaşmalı olduğun bir kargo şirketi falan var mı? Ben Ankara dayım bu arada. mesajını bekliyorum sevgiler...
Ödemeyi nasıl yapıyoruz bir de canım. özel mesaj ile hesap numarası IBAN gönderirsin ben de hesabına yatırırım 20 tl. Bir de kargoyu konuşalım. Anlaşmalı olduğun bir kargo şirketi falan var mı? Ben Ankara dayım bu arada. mesajını bekliyorum sevgiler...
canım mesajı yeni gördüm gecikmeden dolayı kusura bakma istediğin kargo ile gönderebilirim. ptt kargo benim için daha pratik daha iyi olur sanada uyarsa. evet ikiside 3-6 ay cnaım simdiden bebişin hayırlı olsun. özelden telefonu vereyim konusalım istersen.
canım mesajı yeni gördüm gecikmeden dolayı kusura bakma istediğin kargo ile gönderebilirim. ptt kargo benim için daha pratik daha iyi olur sanada uyarsa. evet ikiside 3-6 ay cnaım simdiden bebişin hayırlı olsun. özelden telefonu vereyim konusalım istersen.